Cum învingi pas cu pas acneea


Ține coșurile sub control: cum învingi pas cu pas acneea cu ajutorul gamei de produse MÁDARA pentru tratarea coșurilor

Imaginează-ți: te trezești în dimineața unui eveniment important și ai din nou de-a face cu o erupție de coșuri. Sau poate un exces de sebum și pori înfundați? Dacă sună familiar, am creat un ghid pentru a-ți arăta cum să tratezi pas cu pas pielea predispusă la acnee și imperfecțiuni. Iar dacă acneea ta este ușoară, e bine de știut că există tratamente care nu necesită rețetă.

Gama de produse MÁDARA ACNE este concepută special pentru tratamentul coșurilor, fiind potrivită atât acneei juvenile cât și celei adulte. Ingredientele naturale folosite în formulele MÁDARA (cum ar fi acidul salicilic, celulele stem din plante și alți activi puternici) vizează acneea atât la adolescenți, cât și la adulți, pentru o piele curată, proaspătă și fără imperfecțiuni.

Dar mai întâi, hai să vedem de ce apar aceste coșuri nesuferite?

Acneea apare, indiferent de vârstă, din cauza unui exces de sebum al pielii, bacteriilor și chiar din cauza fluctuațiilor hormonale. Un alt vinovat când vine vorba de acnee este stresul. Da, ai citit bine – stresul se poate materializa în formă de coșuri și, dacă acneea este ceva destul de nou pentru tine, sunt șanse să fi fost stresată în ultima vreme.

O alimentație bogată în zahăr și carbohidrați poate contribui, de asemenea, la apariția coșurilor. În esență, consumul de zahăr face ca pielea noastră să producă mai mult sebum care favorizează acneea. Deci, reducerea consumului de zahăr este esențială în lupta împotriva coșurilor.

Pe lângă diminuarea stresului sau adoptarea mai multor obiceiuri sănătoase, există și alți aliați, cum ar fi produsele care tratează intensiv acneea de la MÁDARA. Nu știi ce să crezi? Hai să vedem care ar fi detaliile distractive.

Rezultatele testelor dermatologice arată că 92%* dintre utilizatori au observat o îmbunătățire a aspectului pielii lor după utilizarea ACNE Hydra-Derm fluid echilibrant, simțind că au tenul mai hidratat. În plus, au raportat micșorarea porilor.

* Studiu dermatologic, 13 pacienți cu acnee, 4 săptămâni de utilizare în combinație cu ACNE Sebum Control Gel facial de curățare și un tratament cu retinoizi topici, despre care se știe că ar putea provoca iritații și uscare a pielii.

Concepute cu grijă utilizând ingrediente naturale, formulele ACNE ale cosmeticelor MÁDARA combină știința și natura.

Bazându-se pe substanțe active liniștitoare și keratolitice, acest tratament intens pentru pielea predispusă la acnee te ajută să îți menții tenul curat și echilibrat.

Ingredientele inspirate de natură din kit-ul intensiv de tratament al acneei MÁDARA fac minuni. Să aruncăm o privire mai atentă:

Celule stem de ienupăr nordic

Celulele stem de ienupăr, bogate în antioxidanți, au un puternic efect antimicrobian și de calmare a porțiunilor de piele iritată, contribuind la inhibarea dezvoltării bacteriilor care cauzează acnee.

Polizaharide

Ajută la reglarea microbiomului pielii pentru a-i îmbunătăți aspectul, având în același timp proprietăți calmante și antiinflamatorii.

Lichen și ceai Mate

Extractele de lichen și ceai Mate funcționează ca o combinație puternică, cu efect calmant și antioxidant.

„În sfârșit, există produse MÁDARA special pentru tenul predispus la acnee! Și sunt super!!! Nu am avut senzația de prea gras ori prea uscat, ci de lejer și eficient. Pielea se calmează instantaneu și am simțit o îmbunătățire generală treptată a aspectului tenului meu: culoare/textură mai uniformă, mai puțin afectat de acnee, uniformizarea zonelor anterior afectate de coșuri.” Review client

Lupta contra acneei în cinci pași cu MÁDARA

Pregătită să începi procesul intensiv de tratament al acneei cu MÁDARA? Când tratezi acneea, extrem de importantă este o rutină consecventă de îngrijire a pielii. O îmbunătățire se poate observa după 4-6 săptămâni, dar nu uita că „de obicei se înrăutățește înainte de a se îmbunătăți” este modul în care funcționează majoritatea tratamentelor. Prin urmare, răbdare.

Iată, pas cu pas,  ghidul de ținere a coșurilor sub control cu ajutorul gamei de produse pentru tratarea acneei și a erupțiilor de la MÁDARA.

1. CURĂȚARE

În primul rând, începe prin a curăța pielea. S-ar putea să știi deja că utilizarea excesivă a produselor cosmetice și a anumitor produse de înfrumusețare poate fi un factor de agravare a acneei. Tenul trebuie eliberat de orice urmă de machiaj pentru a reduce riscul de înfundare a porilor.

Curăță și purifică tenul cu ACNE SEBUM CONTROL Gel facial de curățare, conceput pentru pielea predispusă la acnee.

A se utiliza în fiecare dimineață și seară pentru a îndepărta machiajul și impuritățile.

2. ECHILIBRU

Echilibrează pielea utilizând o loțiune tonică delicată. În acest fel, se vor exfolia pielea grasă și porii înfundați, iar tenul va fi purificat, cu aspect mat și pori reduși. Cel mai important efect este prevenirea apariției imperfecțiunilor și echilibrarea nivelului natural al pH-ului pielii predispuse la acnee.

Pentru un aspect curat, proaspăt și uniform al tenului, aplică de două ori pe zi pe pielea curățată, cu ajutorul unei dischete demachiante. Apoi aplică o cremă hidratantă MÁDARA.

3. EXFOLIERE

Vrei un efect suplimentar? Oferă pielii tale predispuse la acnee un tratament profund de două ori pe săptămână cu masca DETOX ultra purificatoare MÁDARA. Această mască de detoxifiere profundă curăță și închide porii, lăsând pielea proaspătă, mată și revitalizată.

Poți încerca și masca AHA PEEL peeling pentru strălucire? Aplic-o de 1-2 ori pe săptămână pentru a îndepărta celulele moarte și pentru un ton al pielii mai luminos și mai uniform.

4. CONTROL

Ar trebui să-ți ataci acneea din toate părțile – iar în faza de „control”, potrivite sunt produsele anti-acnee.

Adăugarea atâtor produse noi în rutina zilnică de îngrijire a pielii te poate face să te simți ca în Ajunul Crăciunului! Acute Spot Roll-On anti imperfecțiuni este un atu util care acționează direct pe zona predispusă la acnee, calmând inflamația și reducând apariția erupțiilor.

Utilizează în combinație cu ACNE Intense Blemish & Pore Tratament intensiv pentru un efect maxim și fii gata să îți rămas bun de la acnee.


Related Products


DEEP MOISTURE Gel hidratant intensiv "oil-free"
Mască DETOX ultra purificatoare
AHA PEEL Mască peeling pentru strălucire
Toner purificator / ten gras sau cu probleme
ACNE ACUTE SPOT Roll-on anti imperfecțiuni
ACNE INTENSE BLEMISH & PORE Tratament intensiv
ACNE SEBUM CONTROL Gel facial de curățare
ACNE HYDRA-DERM Fluid echilibrant
CREAMY CLAY Mască peeling AHA + argilă

Related Categories