Raftul cu produse românești: sănătate și îngrijire din natura locală
Se spune că nimic nu ne hrănește și nu ne transmite energie precum roadele meleagurilor natale, iar din acest punct de vedere rafturile noastre cu produse românești sunt bogate în produse naturale și 100% handmade, îmbogățindu-se periodic cu noi apariții. Pe lângă extracte din plante autohtone, produsele se bazează inclusiv pe calitățile unor ingrediente sau uleiuri care au devenit reali aliați naturali ai procesului de îngrijire.

În continuare, câteva dintre mărcile și produsele made in RO care pot fi descoperite atât în magazin cât și online.Despre Sabio putem spune că își bazează forța pe utilizarea de ingrediente 100% naturale, bioactive din cele mai sigure surse, fără surfactanţi, parabeni, aditivi, solvenţi, parafine, aromatizanţi, coloranţi artificiali sau alte produse chimice de sinteză. Dincolo de această esență, fiecare dintre produsele Sabio este realizat manual, având astfel propria unicitate.

Gama de produse este mai mult decât generoasă, practic cea mai completă și variată din seria „manufacturat în România”. Multiple produse pentru ten, ochi, buze, corp, mâini, păr, baie, masaj, uleiuri și unturi pure, dar și uleiuri esențiale care ne pot împrospăta atmosfera cu beneficii asupra stării noastre de bine.


Parfumurile Matca combină în atelierul din Sibiu ingrediente derivate din natură cu rășini, extracte sau uleiuri prețioase într-o alchimie care se adresează simțurilor omului contemporan. Rezultatul: parfumuri complexe pentru fiecare moment al zilei, care există chiar și în varianta de parfum solid sau ambiental.

Raftul cu mirese începe cu o călătorie-descoperire pe care creatoarea, Georgiana Radu, a realizat-o în Sri Lanka, având drept urmare realizarea unor produse cu aport ridicat de substanțe active care să aducă beneficii îngrijirii tenului materializate în creme regenerante, demachiante naturale sau exfoliante fine. În alcătuirea lor intră, printre altele, uleiuri ayurvedice vindecătoare, santalul sau argila.

Trio Verde denumește un întreg univers de uleiuri și unturi vegetale pentru uz cosmetic, 100% naturale. Șampoane, deodorante, geluri de duș, săpunuri sau balsamuri de buze – produsele Trio Verde combină ingrediente benefice precum mierea, cătina, mușețelul, arganul sau argila și sunt fabricate manual pe meleagurile noastre și așteaptă să fie descoperite.


Săpunurile de la Evantyne nu numai că sunt pline de ingrediente proaspete și pline de vitamine, cum ar fi Aloe Vera, suc proaspăt de castravete sau lapte de capră integral, ci au și multiple beneficii putând fi folosite pentru corp, față sau ca săpunuri de ras. Ele sunt 100% naturale și 100% manufacturate în România.

Pentru cei care adoră lumânările și vor un ambient în care să miroasă mereu frumos, Nooa Candle propune lumânări naturale și aromatizatoare de interior artizanale, realizate în România din ceară de soia și aromate cu uleiuri esențiale. Și, poate cel mai important detaliu: ceara din soia este 100% naturală, non-toxică și vegană.


Încheiem cu gândul la un ceai cald, numai bun pentru vremea asta. Gadal Tea – ceaiuri organice fabricate local, la Iași. Ambalajele eco, ingredientele certificate organic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile brandului. Pe lângă faptul că sunt absolut delicioase, grija pentru natură merge până la capăt – inclusiv plicurile piramidale sunt biodegradabile, realizate din amidon de porumb. Nu ratați ediția limitată cu anason stelat și portocale. :-)
Related Products


Related Categories


DIN ROMÂNIA

DIN ROMÂNIA

100% naturale, 100% manufacturate în România.