Pulpe de Vie – produse noi și look nou

Pulpe de Vie, brand-ul francez care își centrează formulele cosmetice în jurul calităților de curățare, hrănire sau revigorare ale fructelor, a adus roadele verii 2018 la MioBio. Produse noi, toate cu fructe și legume bio de la micii producători din sudul Franței.
 
Beautiful Plant este numele noii ape micelare cu efect detoxifiant, hidratant, remineralizant, tonifiant și regenerant, cu morcov, grapefruit și roiniță.

Frimousse este o spumă facială de curățare ușoară și, totuși, onctuoasă pe bază de roșii și grapefruit.

Shine revitalizează pielea până la un nou nivel de strălucire bazându-se pe efectul vitaminelor C și E, acidului hialuronic și cel al unui compus anti-poluare și antioxidant dezvoltat de către Pulpe de Vie.

Brrright tratează pielea delicată din jurul ochilor. Efectul sau decongestionant este obținut grație grapefruit-ului, castravetelui, cafeinei și prin intermediul a două ingrediente active brevetate Pulpe de Vie cu acțiune anti-cearcăn (primul dintre ele cu micro-alge și cel de-al doilea cu extract de ovăz).

The Rides Killer – o cremă hidratantă de o manieră delicată, însă un adevărat asasin cu primele semne ale îmbătrânirii! Crema hidratantă antirid combate în mod activ chiar primele dintre liniile fine care apar pe ten.

Clin d'oeil – cremă de ochi & mască bio antirid cu efect 3 în 1 – 100% naturală, fără parfum. Netezește, revigorează și previne apariția primelor semne ale îmbătrânirii.
 
Apoi, în al doilea rând, Pulpe de Vie și-a reimaginat... imaginea.
 
Cremele, măștile, spumele, gelurile, uleiurile și serum-urile cunoscute au acum noi variante de ambalaj. Cu un look fresh, luminos și plin de culoare.


Totul - de descoperit AICI!