Esența ingredientelor active marine în NN Cosmetics Blue Line

NN Cosmetics realizează manual cosmetice folosind rețetele din anii ’40 ale farmacistei Maria Ardeleanu. Înțelegând procesele chimice naturale care caracterizează o piele sănătoasă și vitală, aceasta a conceput creme care completează carențele specifice fiecărui tip de piele cu ingrediente naturale astfel încât echilibrul să fie restabilit.

Astăzi, manufactura condusă de către fiica acesteia alătură produselor pentru îngrijire deja cunoscute și recunoscute (național și internațional) pentru eficiența lor Blue Line. Aceasta pornește de la utilizarea substanțelor valoroase care pot fi distilate din lumea vegetală submarină.

Chondrus Crispus este un extract de alge marine, bogat în vitamine și minerale cu un puternic efect de protejare în fața razelor UV și cu acțiune antiinflamatoare. Hyanify™ este obținut prin biotehnologie din macroalga Laminaria, care stimulează sinteza acidului hialuronic și este, în acest fel, valoros pentru capacitatea sa de rehidratare și de estompare a ridurilor.

Seacode™ vine din bacteria Pseudoalteromonas, care populează zonele marine cu condiții climaterice extrem de dificile și stimulează puternic sinteza proteinelor (a colagenului) care se afla în derm, efectul anti-aging obținut fiind unul semnificativ.

Matmarine™ exploatează, de asemenea, valențele Pseudoalteromonas, în formula aceasta pentru reglarea cantității de sebum din piele.

În cele din urmă, Eyedeline™ este un ingredient marin activ produs de microorganismul E. crustaceum prezent în apele din Playa Paraíso (Tenerife), care minimizeaza pungile din jurul ochilor, cearcănele și ridurile.

Acești compuși unici își conjugă efectul cu cel al substanțe și ingrediente relativ tradiționale în uzul cosmetic, precum vitamina A, acidul hialuronic sau untul de mango pentru rezultate vizibile.

Iar soluțiile oferite de către NN Cosmetics iau forma a 6 noi produse:

  1. Ser rejuvenant cu acid hialuronic și ingrediente marine
  2. Cremă de gât și decolteu tonifiantă cu ingrediente marine
  3. Cremă antiage intens regenerantă cu ingrediente marine
  4. Cremă cu efect mat sebocorectoare cu ingrediente marine
  5. Cremă pentru ten sensibil detoxifiantă cu ingrediente marine
  6. Cremă de ochi antirid revitalizantă cu ingrediente marine

Produse pe care le poți descoperi AICI.