Deodorantul Salt of the Earth favorit, acum roll-on sau travel size

Deodorantele brand-ului britanic Salt of the Earth sunt multi-premiate și, în rândul clienților MioBio, multiplu-apreciate.

Ultra-eficiente și în mod categoric fără a păta hainele, sunt un bestseller de necontestat.

Iar, începând cu acest sezon estival, Pure Aura Lavander Vanilla, Pure Aura Melon Cucumber, Pure Armour Explorer Men și Deodorantul natural unisex fără parfum au și variante spray travel size (50 ml) și, în premieră pentru Salt of the Earth, variante roll-on (la 75 ml)!

Mai multe detalii despre atu-urile acestora, inclusiv noul tip, respectiv dimensiune AICI.


Brand-ul britanic Salt of the Earth a fost adoptat în 2005 de către Sally și Thomas Laird, mama și fiu, care de atunci au reușit să plaseze produsele în top-ul industriei de deodorante naturale. Au pornit de la un singur deodorant stick și au reușit să creeze o gamă variată de produse, între timp și multi-premiată.

Sally și Thomas au reușit să ofere o alternativă reală la deodorantele și antiperspirantele convenționale, pline de chimicale dure care pot afecta serios pielea, în mod special pe cea sensibila.

Astfel se poate alege fără grijă oricare dintre deodorantele naturale Salt of the Earth, pentru că ele nu conțin niciun fel de ingrediente sintetice, săruri de aluminiu sau parabeni. Ideea de sustenabilitate a fost aplicată nu doar la ingredientele alese, ci și asupra ambalajelor eco.

Brand-ul Salt of the Earth se găseste în prezent în peste 1000 de magazine din Marea Britanie – o poveste de succes care între timp a depășit cu mult granițele Angliei.