Fructe, flori și condimente aromate, în noi săpunuri Rampal Latour

Săpunurile artizanului provensal Rampal Latour și-au confirmat și reconfirmat - și-au cimentat - statutul de bestseller de-a lungul anilor colaborării deosebit de fructuoase cu MioBio.

Că este vorba despre un săpun lichid de Marsilia cu verbină sau despre un gel de duș-șampon cu migdale și miere sau, poate, un săpun solid cu parfum de lăcrămioare, fiecare dintre noi avem preferatul sau, mai curând, preferatele noastre.

Ei bine, începând cu vara acesta lista de arome care ne încântă simțurile și cea de săpunuri care ne-au devenit indispensabile crește cu 4 noi variante fructate.

Rampal Latour propune un nou format de săpun bio ultra-gras, hrănitor și emolient sub forma:

  • Instant fruité/Fruity Moment
  • Envie d’ailleurs/Far Away
  • Vent de liberté/Breath of Liberty
  • Un air de fête/Festivity


Vanilie, fructe roșii, mere glazurate, respectiv migdale și flori de portocal, plus condimente orientale presărate sunt parfumurile corespunzătoare – iar toate produsele sunt de descoperit AICI.


Săpunurile Rampal Latour se realizează în regiunea Provence încă din 1828 după reţete tradiţionale bine păstrate şi sunt până astăzi o garanţie a calităţii şi a autenticităţii.

Varietatea de săpunuri cuprinde o gamă de îngrijire cu esenţe fine din Provence şi o serie bio certificată ECOCERT. Aceste săpunuri hidratează pielea, răsfăţând-o cu miresmele unice ale regiunii, graţie uleiurilor şi esenţelor din plante ce poartă amprenta unor creatori celebri de parfum din Grasse.