Descoperă fructul preferat al pielii tale!

  • Descoperă fructul preferat al pielii tale!

Cosmeticienii MOSSA ne explică, cu atenție, că ingredientele active naturale au capacitatea de a crea o sinergie cu pielea – aceasta le recunoaște și le înțelege. În felul acesta, antioxidanții, vitaminele, acizii grași de tipul omega sau acidul hialuronic extrase din fructele de pădure ultra-concentrate din regiunea nordică a Europei, odată puse în contact cu tenul care manifestă o carență specifică, sunt asimilate cu rapiditate și generează rezultate vizibile și durabile.
Pe scurt – livrează efecte de tipul celor pe care ni le dorim cu toatele!

Singurul lucru pe care îl avem de făcut, de fapt, este să îi oferim pielii soluția pe care și-o dorește. Iar pentru asta – pentru a afla care este fructul preferat al tenului nostru - trebuie să cunoaștem un minimum de informații despre aceste fructe.  


Coacăzele

- Furnizează cele mai spectaculoase rezultate dintre toate fructele de pădure, fructe (în general) și legumele analizate.

- Antioxidanții antociani stabilizează fibrele de colagen și stimulează biosinteza colagenului, încetinind procesul de îmbătrânire.

- Conține variate tipuri de vitamina E (alfa, beta, gamma tocoferoli și alfa, beta și gamma tocotrienoli), precum și doze ridicate din vitaminele A, B și C.

Coacăzele complementează acțiunea fructelor de mur pitic din tonerul antioxidant Youth Defence și sunt ingredientul principal al cremei hidratante antioxidante de zi aparținând aceleiași linii.

Coacăzele negre

Uleiul din coacăze negre:

- Acesta conține o concentrație ridicată de acizi grași omega 3 și omega 6, tocoferoli, tocotrienoli (forme ale vitaminei E), carotenoizi – alfacaroten, betacaroten (ambele substanțe generează vitamina A), luteină.

- Profilul înalt antioxidant al acestuia indică proprietăți intensive anti-aging și de gestionare a radicalilor liberi, în timp ce acizii grași esențiali revigorează bariera naturală a pielii și hidratează.

- Uleiul de coacăze negre este excelent absorbit de piele.

Acestea sunt folosite în mix-ul de ingrediente al scrub-ului pentru curățarea porilor și toner-ului cu efect iluminator din linia Skin Solutions, adresată pielii grase, acneice.

Cătina albă

- Furnizează o resursă bogată de omega 7, vitamine E și A, precum și legendara SOD (enzima superoxid dismutaza).

- Omega 7 este văzută drept un nutrient deosebit care poate proteja, revigora, hidrata - pe scurt, trata - pielea.

- Este un produs de înfrumusețare și anti-îmbătrânire deosebit de eficient.

Cătina albă animă tenul tern prin intermediul produselor Vitamin Cocktail: crema de zi intens-rehidratantă, energizantă, crema denoapte & masca, uleiul facial. Aceasta este, de asemenea, un ingredient principal al loțiunii de corp intens-nutritive.

  Zmeura

- Uleiul din semințe de zmeură conține 83% acizi grași esențiali, cei mai abundenți fiind acizii linoleic, alfalinoleic și oleic

- Compoziția acizilor grași omega 3 și omega 6 a fost indicată drept un remediu eficient în direcția diminuării efectelor stresului oxidativ.

- Constituie o sursă bogată de alfa și gamma tocoferoli, precum și de y-tocoferol, alături de carotenoizi (vitamina A).

Zmeura completează cocktail-urile cu vitamine conținând cătină albă și îmbogățește formula apei micelare Mossa.

  Murele

- Uleiul din semințe de mure conține în proporție de 70% acizi grași polinesaturați, inclusiv omega 3 și 6, care ajută la fortificarea barierei hidrolipide a pielii, la menținerea nivelului de hidratare și a capacităților de auto-protejare.

- Conține vitamine, antociani, fenoli care luptă împotriva stresului oxidativ, încetinesc procesele de îmbătrânire și ajută reînnoirea pielii.

Murele sunt ingredientul central al cremelor bogate - crema reparatoare de noapte și crema reparatoare pentru ochi - aparținând liniei Youth Defence.


Fructul de mur pitic

- Concentrația înaltă de vitamina C – de 4 ori mai ridicată decât într-o portocală – stimulează biosinteza colagenului și reînnoirea epidermei.

- Concentrația ridicată de antioxidanți ajută lupta împotriva factorilor de mediu dăunători și a stresului oxidativ.

Murul pitic a fost ales pentru produsele puternic-antioxidante ale liniei Youth Defence: crema nutritivă antioxidantă de zi și toner-ul antioxidant.

Prunele

- Aduc finețe, hidratare, hrănire pielii deteriorate.

- Bogate în vitamina E, joacă un rol-cheie în prevenirea deteriorării colagenului și în stimularea vindecării pielii.

Ne putem bucura de calitățile prunelor în BB cream-ul hidratant Mossa.

Măceșele

- Concentrația ridicată de pro-retinol A (145 mcg per gram de ulei) este utilă pentru regenerarea pielii, furnizează o acțiune anti-aging și diminuează semnele îmbătrânirii provocate de expunerea la soare.

- Omega 6 (acidul linoleic) din măceșe ajunge la un nivel de 55%, ajutând la reînnoirea barierei de lipide a pielii și, astfel, contribuind la sănătatea sa din punctul de vedere al hidratării și, deci, al elasticității.

Concentratul activ realizat din uleiurile a 10 plante Vitamin Cocktail ulei facial conține un aport semnificativ de extras de măceșe.

Agrișele

- Concentrațiile înalte de alfa-hidroxi acizi – acid malic și acid citric – ajută la curățarea pielii și la echilibrarea pH-ului acesteia.

Găsim extract de agrișe în loțiunea de corp hidratantă Mossa.


Descoperă AICI toate produsele MOSSA!