Oițele Saling vin din munți!

  • Oițele Saling vin din munți!

Dacă pleci cu mașina de la poalele castelului ancestral al familiei Hohenzollern, din miticii Munți Pădurea Neagră, în nu mai mult de 30 de minute ești în munții învecinați, Schwäbische Alb. Iar odată ajuns aici, pe lângă resurse similar de spectaculoase de natură și istorie, poți găsi și un paradis pastoral devenit sursă pentru unele dintre cele mai simpatizate produse de pe rafturile MioBio – de Paște și de-a lungul întregului an.

Saling Naturprodukte crește în Albstadt, Germania, poate unele dintre cele mai fericite oi de pe planetă și, apoi, folosind lapte, lanolină și lână, manufacturează, printre altele, oițe-săpun și oițe-jucărie-din-lână pentru unii dintre cei mai fericiți consumatori de bio etic și responsabil de pe aceeași planetă.

Sustenabilitatea, frumusețea atemporală a produselor naturale de cea mai înaltă calitate, realizate din ingrediente naturale, pure, precum și compatibilitatea proceselor de manufacturare cu un întreg set de principii care țin de ecologie și considerente socio-etice sunt în spatele deja faimoaselor săpunuri oiță albă și oiță neagră și nu numai.

Un total de 7 săpunuri corporale, 2 șampoane solide, o cremă-tratament pentru mâini și un balsam-tratament pentru picioare plus savoniere și etui-uri pentru periuța de dinți din bioplastic formează gama Saling @ MioBio.

Și, cu toatele, și-au dovedit atu-urile, pe care sperăm să le celebrăm împreună, de Paște, la un an de la sosirea lor în România.
Iar, pentru a face asta, să re-conștientizăm calitatea de 100% biodegradabil și 100% regenerabil a lemnului lichid care realizează accesoriile de călătorie Saling.

Și, mai ales, să ne re-amintim de calitățile extraordinare – adevărată hrană pentru piele și păr - ale laptelui de oaie.

Căci cosmeticele realizate din lapte de oaie sunt un produs natural excelent pentru pielea predispusă la alergii, precum și pentru cea sensibilă, uscată. Ingrediente valoroase, precum lanolina, au un intens efect emolient obținut pe cale naturală.

Crucial este, evident, statutul laptelui de oaie drept cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte, cu înaltul său conținut de grăsime, proteine, vitamina A, B și E, plus minerale, precum calciu, forsfor, potasiu și magneziu.

Foarte important este și aportul său de acid lactic, cunoscut pentru capacitatea de a trata pielea, lăsând-o netedă și moale.
De asemenea, laptele de oaie conține acid lactic, un acid alfa-hidroxi, care acționează ca un exfoliant natural foarte delicat. Astfel, acest lapte îmbunătățește luminozitatea și finețea pielii. Pe scurt, datorită calității sale hiper-emoliente, laptele de oaie poate ajuta în tratarea modificărilor de textură provocate de uscăciunea excesivă: piele înăsprită, crăpată sau cu cojițe. În timp ce laptele și repară și protejează, astfel încât aspectul de ansamblu al pielii este revitalizat și întinerit, iar proteinele pe care le conține au proprietăți anti-microbiene și anti-inflamatorii care contribuie la reducerea roșeții și previn erupțiile.

Un Paște fericit, din partea oițelor bio și a MioBio! :)


Related Products