BARCELONING

Necessaire MALEVICH (21x11cm)

65 lei

Necessaire din pânză de 100% bumbac din colecția Inspired by Art.

Colecția este inspirată de lucrări reprezentative din întreaga istorie a artei. O serie eclectică și liberă, care ne poartă între tradiții și modernitate.

Designul acestui pouch este inspirat din lucrările artistului suprematist Kazimir Malevich.

Născut la Kiev într-o familie de origine poloneză, Kazimir Severinovich Malevich (1879 –1935) a fost pictor, desenator, teoretician al artei și propagator al suprematismului.

Malevich este considerat a face parte din avangarda ucraineană. Influențat în perioada de debut de neoimpresioniștii și fauviștii francezi, a evoluat apoi în direcția cubo-futuristă, și-a creat propriul stil denumit de el suprematism, pentru ca, în ultima perioadă a vieții, să revină la pictura figurativă.

Conceptul său de suprematism a căutat să dezvolte o formă de exprimare care să se îndepărteze pe cât posibil de lumea formelor naturale (obiectivitatea) și a subiectului pentru a avea acces la „supremația sentimentului pur” și spiritualitate.

Necessaire Barceloning – ideal de luat în călătorii sau pentru organizarea lucrurilor mici care se pierd în orice shopper bag sau poșetă mai mare.

Închidere cu fermoar și dimensiune de 21x11 cm.


Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.

Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi. 

Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.