MATCA

Opera 9 – parfum natural

30ml

381 lei 343 lei

BITTERSWEET – FLORAL FRUITY – AMBER – WOODY

Acest parfum opulent se deschide cu note vibrante dulci-amărui care trezesc toate simțurile. Tonuri de cumarină și vanilie se amestecă cu note suave de piersică și note florale. Spectacolul este însoțit de un misterios caracter animalic care vine din adâncuri necunoscute.

OPERA 9 este menit să fascineze în moduri mai profunde, să miște și să transforme.

  • note de vârf: portocală amară, mandarină roșie, bergamotă
  • note de mijloc: piersică, piper roz, petitgrain
  • note de bază: tonka, vanilie, santal, ambergris (vegetal)

Acest parfum a fost făcut folosind doar ingrediente 100% naturale.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă parfum botanic?

Parfumul botanic este realizat folosind doar ingrediente de origine vegetală. Asta înseamnă că nu sunt adăugate ingrediente sintetice sau conservanți artificiali și nici ingrediente de origine animală. Se folosesc doar uleiuri esențiale, extracte de CO2, absoluturi, rășini, balsamuri, unele cu proprietăți de fixare foarte puternice.

Cum se aplică corect parfumul?

Se recomandă un test pe o secțiune mică a pielii înainte de a aplica parfumul în mod regulat. Unele ingrediente conțin alergeni care apar în mod natural (toți alergenii sunt listați pe etichetă).
Parfumul se aplică direct pe pielea curată în zonele de puls sau pe haine închise la culoare. Pielea ta va influența longevitatea parfumului, așa că poți lua în considerare și aplicarea parfumului pe haine.

Orice ai face, nu-l freca pe piele. Frecarea va accelera dezvoltarea parfumului, scurtându-i astfel viața.

Cât de mult durează pe piele?

Parfumurile Matca sunt foarte concentrate (15% – 25%), dar nu sunt la fel de puternice ca aromele sintetice, care durează uneori zile întregi. Cât durează depinde de pielea ta și de câte ori pulverizezi. Nu se poate influența ritmul volatilității ingredientelor naturale prețioase, dar poți aplica de două ori pe zi dacă dorești să te bucuri de parfumul ales pentru multe ore.

Se folosesc conservanți?

Matca nu adaugă conservanți în formule. Perioada de valabilitate a parfumului este de 24 de luni și se poate observa o ușoară modificare a mirosului în timp, deoarece parfumul se maturizează, însă diferența va fi mică. Iar unele ingrediente se îmbunătățesc cu timpul, cum ar fi vetiverul sau lemnul de santal.

MATCA – parfumuri botanice manufacturate în România

Simțul mirosului este strâns legat de memorie și emoții, are puterea mai presus de toate celelalte simțuri de a ne transporta, într-o clipă, în vremuri trecute. Ne poate aduce atenția în clipa prezentă, ne poate seta intenția pentru o zi, sau ne ajută să comunicăm mesajul nostru lumii.

Parfumurile MATCA sunt expresia modernă a unui meștesug antic.

În atelierul din Sibiu se aduc laolaltă uleiuri prețioase, rășini, extracte, absoluturi. Ele vin din locuri îndepărtate și misterioase, iar creatorii MATCA se lasă inspirați de ele și de sinergia dintre molecule pentru a crea parfumuri.

Dorința lor este să creeze esențe îndrăznețe cu o etichetă curată, realizate numai cu ingrediente derivate din natură. Paleta parfumierului natural este îmbogățită cu ingrediente moderne pentru a crea parfumuri care se amestecă într-un mod unic cu chimia pielii tale.


Ingrediente: Ethyl Alcohol, Citrus bergamia peel oil expressed, Citrus aurantium amara flower oil, Citrus reticulata peel oil, Vetiveria zizanoides root oil, Boswellia carterii gum oil, Octahydro-tetramethyl-methano-1-naphthol, Santalum album oil, Cistus ladaniferus oil, Citrus aurantium amara leaf/ twig oil, Parfum (Natural), Dodecahydro-tetramethylnaphthofuran, Dipteryx odorata seed extract, gamma-Dodecalactone, Schinus molle oil, Citral, Limonene, Geraniol, Linalol, Farnesol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin.