DR. BRONNER

Organic Sugar Soap LEMONGRASS LIME sapun lichid 4 in 1

355ml

70 lei
Dulce si delicat cu trupul si planeta!

Zaharul organic fair trade imprumuta sapunurilor Dr. Bronner’s o culoare bogata de caramel precum si un parfum dulce. Apoi, in combinatie cu proprietatile sucului de struguri albi organici, are o actiune emolienta, de hranire si catifelare asupra pielii.

Uleiurile organice de cocos, masline si canepa constituie un mix care formeaza spuma specifica sapunurilor in traditia Dr. Bronner. Se adauga ingredientul organic shikakai care provine din semintele unui copac asiatic numit Acadia Concinna si care este folosit de secole pentru curatarea pielii si a parului.

Aroma sapunului lichid - lemongrass si lime.

Variante de utilizare
Sapunurile 4-in-1 Organic Sugar Soaps pot fi utilizate pe maini, fata, corp si par – fiind ideale pentru a fi asezate pe chiuveta sau la dus drept solutia all purpose preferata!

Pentru spalarea parului se recomanda folosirea cantitatii eliberate de o singura apasare de pompita si aplicarea pe parul ud. Se maseaza si apoi se clateste bine. Pentru parul foarte lung sau cu un fir mai gros este posibil sa fie necesara si o a doua aplicare. Dupa spalare, se poate folosi un balsam natural pentru par. In felul acesta, parul ramane fin, matasos! Alternativ, se poate folosi pentru clatire un strop de otet sau zeama de lamaie diluate in apa.

Ingrediente: Zaharoza Organica, , Suc de Struguri Organic *, Ulei de Cocos Organic*, Hidroxid de Potasiu, Ulei de masline Organic*, Pudra Organica de Shikakai, Ulei Organic de canepa, Ulei Organic de Jojoba, Ulei Organic de lemongrass, Ulei organic de Lamaie, Ulei Organic de Lime, Acid Citric, Tocoferol. * INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE.

Ingrediente principale: lemongrass, lime