OZN vegan nailpolish

OZN TONI - top coat

12ml

72 lei

Acest top coat strălucitor protejează culoarea ojei, asigurând, totodată, condiții optime pentru o rezistență sporită.

Culoarea rămâne intensă, vibrantă, iar aspectul strălucitor desăvârșește manichiura perfectă.

APLICARE

Înainte de aplicarea ojei, mâinile se spală doar cu apă și săpun. Folosirea dezinfectanților sau a altor soluții de curățare pot afecta calitatea aplicării ojei. De asemenea se evită folosirea cremei de mâini sau a oricărui alt produs cosmetic.

Înainte de aplicarea ojei se aplică OZN BECKY base coat ca strat protector pentru unghie, dar și pentru o rezistență mai bună a acesteia. Dupa aplicarea bazei, trebuie doar să vă asigurați că aceasta este uscată, iar apoi se poate aplica culoarea preferată.

La final vă recomandăm OZN TONI top coat – pentru protecția ojei și un plus de strălucire.

TRATAMENTELE OZN

Nu sunt multe lucruri de care avem nevoie pe lângă o sticluță cu ojă spectaculoasă: poate numai de un top și un base coat perfecte pentru protejarea și prelungirea durabilității celei dintâi.

Dizolvantul este o necesitate evidentă, cu atât mai mult cu cât are o formulă care conține aloe vera nutritivă pentru unghii – totul fără vreun miros sau vreun ingredient dăunător. Dacă sunt necesare, pot veni în ajutor și uleiul organic pentru unghii și cuticule. Ingredientele sunt pure și premium, iar produsele vegane și MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fără testare pe animale!

Lacurile pentru unghii OZN oferă acoperire și longevitate comparabile cu cele ale produselor profesionale. În plus, toate produsele OZN sunt vegane și și-au asumat un real angajament în ceea ce provește reducerea toxicității, folosind exclusiv ingrediente care nu vor dăuna sănătății.

Ojele OZN poartă numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirație pentru echipa brand-ului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care le poartă. 

OZN folosește numai ingrediente non-toxice de înaltă calitate. Lista sa de ingrediente este 7 FREE – nu conține formaldehidă, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă și toluen.

Toate produsele sunt MADE IN GERMANY, fapt care implică inclusiv proveniența germană a tuturor ingredientelor folosite.

Atributele-cheie ale lacurilor pentru unghii OZN:

  • vegan & cruelty free
  • rezistență excelentă
  • acoperire perfectă
  • finish plin de strălucire
  • uscare rapidă


Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce știm noi că reprezintă abrevierea în limba română, respectiv "obiecte zburătoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei și de meserie și designer grafic, povestește cum a ajuns la OZN:

,,Am căutat un nume scurt, de impact și edgy care să ne satisfacă totodată și pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur și simplu combinația perfectă de litere, armonioasă pentru ochi și cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN în sine nu are vreo semnificație mai adâncă, în limba română este prescurtarea de la obiecte zburătoare neidentificate”. Dar cumva ni s-a potrivit, pentru că atunci când pui bazele unei companii noi, este într-un fel ca un zbor înspre necunoscut''.

Ingrediente: ISOBUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, HYDROXYPROPYLVELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, MEK, BENZOPHENONE, CI 60725, XYLENE

Ingrediente principale: vegan