SENDO

CURL PASSION Reviving mască pentru păr

200ml

65 lei

CURL PASSION – o mască dedicată părului ondulat sau creț.

Grație uleiurilor vegetale nutritive, emoliente și antioxidante conținute de această mască, părul rămâne hidratat, fin și ferit de vârfuri uscate. 

Ingrediente principale:
• Extract biotehnologic de tomate
• Ulei organic de cocos
• Ulei organic de avocado

Mod de utilizare:
Aplicați uniform pe părul umed. Se lasă să acționeze 5-10 minute, apoi se clătește.

Ingrediente naturale >98%
Ingrediente biotehnologice
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm


DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA

AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Parfum/Fragrance, Hydrolyzed Tomato Skin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Maltitol, Xylitol, Pelvetia Canaliculata Extract, Glycerin, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Glyceryl Laurate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin