SENDO

DENSIFYING Loțiune intensivă fortifiantă tratament

60ml

159 lei 80 lei

DENSIFYING / FORTIFICARE
Recomandat pentru revigorarea părului care devine mai ferm și mai plin de vitalitate.

Loțiune revigorantă și intensiv fortifiantă. Când este utilizată în mod regulat, contribuie la întărirea părului slab, redându-i fermitatea și vitalitatea.

Loțiunea tratament este în 10 doze a câte 6ml.

Ingrediente principale:

• Extract biotehnologic de tomate
• Fitocomplex prebiotic (struguri, ghimbir, tămâie)
• Extract de gura lupului
• Germeni de soia și extract de germeni de grâu
• Extract organic de mentă

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de produs uniform pe scalpul curat, apoi masați-l. Nu clătiți.

Tratament intensiv: o dată pe zi sau de cel puțin 3 ori pe săptămână, timp de 3 săptămâni consecutive.

Întreținere: o dată sau de 2 ori pe săptămână timp de 6 săptămâni.

Ingrediente naturale >98%
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm


DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA


AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Glycerin, Polysorbate 20, Parfum/Fragrance, Menthol, Hydrolyzed Tomato Skin, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Boswellia Serrata Resin Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Propanediol, Lactic Acid, Arginine, Gluconolactone, Citric Acid, Calcium Gluconate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.