PULPE DE VIE

Mască de păr fortifiantă 3in1 DON'T WORRY BE STRONGY

300ml

69 lei

O mască de păr certificată, cu efect de  descurcare a părului care hrănește, catifelează și oferă strălucire fără a-l încărca. Spuneți adio părului uscat și tern și oferiți-i sănătate, strălucire și vitalitate!

Spuneți adio părului fin și plat! Această mască vă va ajuta să vă relaxați dând volum și textură părului tern. Întărit de la rădăcină, părul devine mai dens, mai gros, mai plin și mai aerisit, devenind o plăcere să îl îngrijiți. În sfârșit, plete demne de fluturat! Având 99% ingrediente naturale, puterea sa fortifiantă derivată din ingrediente active de origine vegetală repară și împrospătează părul fără a-l încărca.

Puncte forte:

 • Kérarice™, un ingredient activ natural patentat realizat din proteine de orez. Învăluie părul, oferindu-i volum, textură și strălucire, protejând în același timp firul de păr de deteriorarea oxidativă.
 • Rozmarin și cânepă organică care contribuie la producerea de keratină, precum și apă organică hidratantă de mere.
 • Eficacitate dovedită: 95% dintre persoanele care au testat masca au declarat că părul lor este lejer, întărit și mătăsos. 100% dintre persoanele care au testat masca au declarat că au părul hidratat și strălucitor.
 • Recipient realizat în întregime din plastic reciclat și 100% reciclabil, pentru a limita consumul de plastic.

Ingrediente active naturale:

 • Aloe Vera: hidratant excelent, gelul de aloe vera oferă vitamine și oligoelemente pielii și părului și stimulează repararea. Are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și calmante. Recunoscută pentru virtuțile sale reparatoare și protectoare, calmează și catifelează pielea și părul.
 • Cânepă organică: semințele sale conțin un ulei bogat în acizi grași esențiali, inclusiv omega 3, 6 și 9, precum și proteine și vitamine. Aceste componente hrănesc și întăresc părul din interior, stimulând producția de keratină și făcând părul mai sănătos și mai rezistent.
 • Kérarice: conferă părului volum și textură, protejând în același timp fibra capilară de deteriorarea oxidativă. Complex natural, derivat din plante, de proteine din orez, bogat în aminoacizi, peptide și acizi grași.
 • Măr organic: catifelantă și antibacteriană, apa de mere aduce prospețime scalpului. Hidratantă, hrănește și oferă strălucire părului. Din categoria filosofiei anti-risipă Pulpe de vie, extractele din măr provin din pulpa de măr provensal, și mai exact din reziduurile care rămân după extragerea sucului.
 • Rozmarin organic: purificator natural, este un antioxidant puternic care reglează excesul de sebum și desfundă porii.
 • Varisoft: agent de descurcare si catifelare de origine vegetală, hrănește firul de păr, prevenind încrețirea și îmbunătățind suplețea. Oferă un efect similar siliconului, dar fără dezavantajele acestuia. Varisoft® este un ingredient activ patentat derivat din orez, floarea soarelui și rapiță. Un răsfăț pentru păr!

Mod de utilizare:

DON'T WORRY BE STRONGY este un produs 3-în-1: mai puține sticle în baie!

 1. Ca tratament pre-șamponare, pentru părul care are mare nevoie de hidratare, lăsați să acționeze 5 până la 10 minute pe părul umed sau uscat, înainte de șamponare, concentrându-vă pe vârfuri. Această tehnică hidratează și protejează părul înainte de șamponare: adio efect frizz!
 2. Ca balsam, aplicați pe părul spălat timp de 2 până la 10 minute. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați șuviță cu șuviță. Acțiunea sa de descurcare este eficientă încă din primele minute: păr descurcat de la prima mișcare a periei.
 3. Ca mască, pentru îngrijire intensă, lăsați să acționeze până la 30 de minute. Pentru un efect în profunzime, după aplicarea măștii, înfășurați părul într-un prosop cald. Căldura deschide porii, contribuind la o mai bună absorbție a produsului.

Clătiți bine, ideal cu apă rece pentru a închide porii, periați, lăsați să se usuce, și bucurați-vă de un păr hidratat!


Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

99% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat organic

vegan