PULPE DE VIE

Mască de păr hidratantă 3in1 CHAPEAU MELON

300ml

69 lei

O mască de păr cu efect de descurcare a părului, fără silicon, certificată organic. Spuneți adio părului încurcat și vârfurilor rupte: părul este puternic, mătăsos și plin de suplețe!

Repară și descurcă părul. Profund regenerat, părul devine moale și strălucitor, plin de vigoare și ușor de pieptănat în fiecare zi. Având 98,9% ingrediente naturale, puterea sa ultra-hidratantă derivată din ingrediente active de origine vegetală repară și catifelează părul fără a lăsa o peliculă grasă. O adevărată oază de bine pentru păr, acest tratament 3 în 1 îi va oferi cea mai bună versiune a lui însuși.

Cireașa de pe tort este ca poate fi folosit ca tratament pre-șamponare pentru o hidratare intensă, ca balsam eficient pentru diminețile grăbite, sau ca mască salvatoare a vârfurilor nehidratate. La revedere vârfuri uscate și despicate!

Puncte forte:

  • Castravete organic hidratant și pepene galben bogat în vitamina B protectoare.
  • Fitokeratina, cheratină vegetală derivată din proteine de porumb, grâu și soia. Întărește, acoperă și netezește firele de păr pentru o protecție mai bună și o strălucire sporită.
  • Eficacitate dovedită: 90% dintre persoanele care au testat masca au declarat că își simt părul hidratat, 85% au declarat că își simt părul întărit, suplu, strălucitor.
  • Recipient realizat în întregime din plastic reciclat și 100% reciclabil, pentru a limita consumul de plastic.

Ingrediente active naturale

  • Aloe Vera: hidratant excelent, gelul de aloe vera oferă vitamine și oligoelemente pielii și părului și stimulează repararea. Are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și calmante. Recunoscută pentru virtuțile sale reparatoare și protectoare, calmează și catifelează pielea și părul.
  • Castravete bio: cu proprietăți regeneratoare și calmante, pH-ul său neutru apropiat de cel al pielii o ajută să se refacă. Compus în mare parte din apă, hidratează și întărește pielea, respectând-o. Având efect calmant, este bogat in omega-6, ceea ce îi acordă efect de catifelare. De asemenea, are o acțiune de reglare a sebum-ului și astringentă asupra pielii dezechilibrate, ceea ce îi permite să dea prospețime și lejeritate părului.
  • Pepene galben organic: compus din 90% apă, pepenele galben este o bombă de prospețime și hidratare. Întărește pielea hidratând-o, o protejează de radicalii liberi și stimulează regenerarea celulară. Bogat în vitaminele A și C, este un antioxidant puternic: îmbunătățește elasticitatea, luminează tenul și elimină toxinele datorită conținutului său de licopen. Aplicat pe păr, îl hidratează și revitalizează pentru a-l repara și întări în profunzime.

Mod de utilizare:

CHAPEAU MELON este un produs 3-în-1: mai puține sticle în baie!

  1. Ca tratament pre-șamponare, pentru părul care are mare nevoie de hidratare, lăsați să acționeze 5 până la 10 minute pe părul umed sau uscat, înainte de șamponare, concentrându-vă pe vârfuri. Această tehnică hidratează și protejează părul înainte de șamponare: adio efect frizz!
  2. Ca balsam, aplicați pe părul spălat timp de 2 până la 10 minute. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați șuviță cu șuviță. Acțiunea sa de descurcare este eficientă încă din primele minute: păr descurcat de la prima mișcare a periei.
  3. Ca mască, pentru îngrijire intensă, lăsați să acționeze până la 30 de minute. Pentru un efect în profunzime, după aplicarea măștii, înfășurați părul într-un prosop cald. Căldura deschide porii, contribuind la o mai bună absorbție a produsului.

Clătiți bine, ideal cu apă rece pentru a închide porii, periați, lăsați să se usuce, și bucurați-vă de un păr hidratat!


Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

98.9% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat organic

vegan