PULPE DE VIE

Mască de păr nutritivă 3in1 MILKY DREAM

300ml

69 lei

O mască de păr certificată, cu efect de  descurcare a părului care hrănește, catifelează și oferă strălucire fără a încărca părul. Spuneți adio părului uscat și tern și oferiți-i sănătate, strălucire și vitalitate!

Cu migdale dulci hrănitoare, masca de descurcare Milky Dream rezolvă problema vârfurilor deteriorate, lăsând-le mătăsoase, hidratate și strălucitoare.

Profund regenerat, firul de păr este reparat pe toată lungimea sa, devenind moale, strălucitor și ușor de aranjat în fiecare zi. Având 99% ingrediente naturale, puterea sa hrănitoare derivată din ingrediente active de origine vegetală care repară și catifelează, fără a lăsa o peliculă grasă. Adio, păr mătură!

Puncte forte:

 • Varisoft™, un ingredient activ natural patentat „asemănător siliconului”, realizat din semințe de rapiță, orez și floarea soarelui. Are aceleași beneficii precum siliconul industrial, minus dezavantajele! Hrănește și protejează în mod durabil părul de uscare.
 • Migdale dulci organice, fructe de cactus și unt de shea pentru hrănire.
 • Eficacitate dovedită: 90% dintre persoanele care au testat masca au declarat că părul lor este hrănit, mătăsos și strălucitor.
 • Recipient realizat în întregime din plastic reciclat și 100% reciclabil, pentru a limita consumul de plastic.

Ingrediente active naturale:

 • Aloe Vera: hidratant excelent, gelul de aloe vera oferă vitamine și oligoelemente pielii și părului și stimulează repararea. Are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și calmante. Recunoscută pentru virtuțile sale reparatoare și protectoare, calmează și catifelează pielea și părul.
 • Migdale organice: datorită puterii sale de catifelare, uleiul de migdale dulci calmează și hrănește pielea în timp ce o protejează.
 • Ulei de fructe de cactus: acest ulei este o adevărată comoară hidratantă. Antioxidant, hrănește și regenerează în profunzime, repară și protejează intens redând suplețe pielii deshidratate.
 • Unt de shea organic: intens hrănitor, untul de shea aduce hidratare si catifelare.
 • Varisoft: agent de descurcare si catifelare de origine vegetală, hrănește firul de păr, prevenind încrețirea și îmbunătățind suplețea. Oferă un efect similar siliconului, dar fără dezavantajele acestuia. Varisoft® este un ingredient activ patentat derivat din orez, floarea soarelui și rapiță. Un răsfăț pentru păr!

Mod de utilizare:

MILKY DREAM este un produs 3-în-1: mai puține sticle în baie!

 1. Ca tratament pre-șamponare, pentru părul care are mare nevoie de hidratare, lăsați să acționeze 5 până la 10 minute pe părul umed sau uscat, înainte de șamponare, concentrându-vă pe vârfuri. Această tehnică hidratează și protejează părul înainte de șamponare: adio efect frizz!
 2. Ca balsam, aplicați pe părul spălat timp de 2 până la 10 minute. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați șuviță cu șuviță. Acțiunea sa de descurcare este eficientă încă din primele minute: păr descurcat de la prima mișcare a periei.
 3. Ca mască, pentru îngrijire intensă, lăsați să acționeze până la 30 de minute. Pentru un efect în profunzime, după aplicarea măștii, înfășurați părul într-un prosop cald. Căldura deschide porii, contribuind la o mai bună absorbție a produsului.

Clătiți bine, ideal cu apă rece pentru a închide porii, periați, lăsați să se usuce, și bucurați-vă de un păr frumos!


Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

99% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat organic

vegan