PULPE DE VIE

Ser leave-in pentru păr JUICY SHOT

100ml

49 lei

Un tratament hidratant anti-frizz fără clătire, certificat organic, care hrănește în profunzime lungimea și vârfurile părului. Părul este mai viguros, mai manevrabil și mai disciplinat. Crema de zi pentru părul tău!

Împacă-te cu părul reparând lungimea și vârfurile deteriorate cu acest ser hidratant organic leave-in. Profund regenerat, părul tău redevine mătăsos și strălucitor, plin de vigoare și ușor de aranjat în fiecare zi.

Având 99,5% ingrediente naturale, puterea sa ultra-hidratantă derivată din ingrediente active de origine vegetală repară și catifelează fără a lăsa o peliculă grasă. Spune adio efectului frizz, vârfurilor uscate și aspectului tern: aceasta este îngrijirea de care părul tău are nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a lui însuși.

Când părul este deshidratat, textura lui se ridică pentru a capta umiditatea din aer, provocând încrețire. Varisoft, un ingredient activ natural patentat, acționează în profunzime asupra structurii părului, oferind protecție de lungă durată împotriva uscăciunii. Rezultat: adio efect frizz, adio păr electrizat, adio părului uscat și vârfurilor despicate.

Puncte forte:

  • Varisoft, un ingredient activ natural patentat pe bază de răpiță, orez și floarea soarelui, hidratează în profunzime. Cu un excelent efect de descurcare a părului și balsam, este varianta organică a siliconului.
  • Măr și pepene verde organic pentru a hidrata și a da catifelare.
  • Ulei de ricin organic pentru a hrăni și repara firul de păr, fără efect de îngrășare.
  • Eficacitate dovedită: 95% dintre persoanele care au testat masca au declarat că au avut părul hidratat, protejat și suplu.

Mod de utilizare:

Aplicați puțin produs pe părul uscat sau umed, distribuind uniform pe lungimi și concentrându-vă pe vârfuri.

Ingrediente active naturale:

  • Pepene verde organic: acest fruct delicios și răcoritor nu numai că ne încântă papilele gustative vara, ci oferă și beneficii minunate părului nostru! Cu conținutul său ridicat de apă, pepenele verde este un adevărat stimulent de hidratare pentru pletele noastre însetate. Ajută la prevenirea uscării și efectului frizz, lăsând părul moale și mătăsos la atingere.
  • Măr organic: catifelată și antibacteriană, apa de mere aduce prospețime scalpului. Hidratantă, hrănește și oferă strălucire părului. Din categoria filosofiei anti-risipă Pulpe de vie, extractele din măr provin din pulpa de măr provensal, și mai exact din reziduurile care rămân după extragerea sucului.
  • Ulei de ricin organic: regina uleiurilor vegetale, uleiul de ricin oferă o hrănire profundă pielii și părului. Perfect pentru hidratarea intensă, este cunoscut pentru beneficiile sale reparatoare ale părului deteriorat și a pielii uscate.
  • Varisoft: agent de descurcare si catifelare de origine vegetala, hrănește firul de păr, prevenind încrețirea și îmbunătățind suplețea. Oferă un efect similar siliconului, dar fără dezavantajele acestuia. Varisoft® este un ingredient activ patentat derivat din orez, floarea soarelui și rapiță. Un răsfăț pentru păr!

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

99.5% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat organic

vegan