PULPE DE VIE

Ulei elixir multifuncțional OH MY GOLD!

100ml

99 lei

Un ulei uscat multifuncțional compus din 4 uleiuri vegetale bio emoliente la care se adaugă extracte din fruct de cactus organic, cu super puteri regenerante.

Poate fi folosit ca hidratant intensiv pe întreg corpul, pe ten sau păr. Aroma sa gurmandă de vanilie învăluie pielea în arome solare irezistibile.

O să vă placă la nebunie pentru că:

Este 100% natural, cu o formulă simplă, dar ultra eficientă: 4 uleiuri vegetale bio, extracte din fructul de cactus bio, o boare de parfum natural și vitamina E. Și asta e tot!

Parfumul natural irezistibil este dat de note gurmand fructate la care se adaugă aroma subtilă de vanilie – un deliciu!

Este un ulei multifuncțional: pentru o piele satinată și un păr mătăsos. Se aplică pur și simplu oricând și pe orice părticică a corpului. Și este ideal pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă (pe testate!).

Zero waste și eco: un ulei binevoitor cu corpul nostru, dar și cu planeta. Recipientul din sticlă este reciclabil la infinit.

Mențiune specială – vara merge perfect pe post de after-sun, va scoate minunat în evidență orice piele bronzată.

P.S. Și poate fi folosit cu succes și pe post de ulei de masaj! 

Mod de utilizare:

Se poate aplica pe ten, pe vârfurile părului, pe picioare sau pe întreg corpul. Pe scurt – pe orice părticică a corpului care are nevoie de extra hidratare și răsfăț.

Textura sa ușoară pătrunde imediat în piele și nu va lăsa în urma sa niciun film gras.

Iar pentru păr – se aplică pe vârfuri și gata, nu necesită nicio clătire, decât dacă se dorește neapărat.

Veți vedea, OH MY GOLD este divin! :-)


100% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat Cosmos Organic


Ingrediente: Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Parfum (Fragrance – natural origin), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract