SENDO

ULTRA REPAIR Loțiune reparatoare leave-in pentru păr deteriorat

100ml

65 lei

ULTRA REPAIR/PĂR DETERIORAT
Gama ideală pentru părul agresat și deteriorat care are nevoie de hrănire, redându-i corporalitate, vitalitate și textură.

O loțiune care revitalizează structura părului, făcându-l mai moale, mai ferm și mai zvelt. Dă o nouă viață părului deteriorat.

Ingrediente principale:
• Extract biotehnologic de tomate
• Fitokeratină din cânepă și orez
• Extract de orez organic

Mod de utilizare:
Pulverizați pe părul umed, apoi uscați-l. Nu clătiți.

Ingrediente naturale >98%
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm


DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA


AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Polysorbate 20, Hydrolyzed Tomato Skin, Hydrolyzed Hemp Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Oryza Sativa (Rice) Extract, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Sodium PCA, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

Ingrediente principale: orez, rosii, vegan