SUSANNE KAUFMANN

Aromatizator natural de interior BALANCING

250ml

390 lei

Atmosfera casei va fi și mai primitoare cu aromele acestui aromatizator de interior formulat cu esențe naturale recunoscute pentru proprietățile lor echilibrante.

Inspirat de obiceiul de a-și întâmpina oaspeții Hotel Post (deținut de Susanne Kaufmann în Bezau, Austria) într-un ambient impregnat de arome tămâioase, de altfel o tradiție foarte veche a regiunii Bregenzerwald, acest aromatizator de interior încapsulează esența atmosferei din spa-ul Susanne Kaufmann, iar aceasta poate fi transpusă acum în orice casă. Un mix de uleiuri esențiale, incluzând ylang-ylang și patchouli, au efecte relaxante asupra corpului și minții, în timp ce notele tămâioase revigorează spiritul casei.

Bețișoarele din lemn eliberează treptat aromele delicate ale acestui aromatizator natural. Inspiră adânc și vei simți notele sale echilibrante.

Note de vârf

portocale, lămâie, ylang-ylang

Ingrediente naturale cu efecte revigorante, care animă starea de spirit.

Note de mijloc

lavandă, nucșoară

Cu efecte calmante, benefice pentru starea de spirit.

Note de bază

Patchouli, cedru

Parfumul relaxant emanat de patchouli ajută la diminuarea senzațiilor provocate de stres. Acest ingredient natural mai are efecte antibacteriene care contribuie la curățarea aerului.

Ulei esențial de tămâie

Tămâia este iubită încă din vremuri străvechi pentru proprietățile sale de calmare a durerii, anti-inflamatoare, antibacteriene, astringente, de stimulare a circulației sangvine sau de îngrijire a pielii. Aroma sa stimulează sistemul imunitar, are efecte antidepresive, îmbunătățește starea de spirit, susține corpul și mintea în situații de stres datorită efectelor sale echilibrante. 

Susanne Kaufmann: “Pentru mine acest parfum încapsulează tot ceea ce iubesc mai mult la locul care îmi este acasă – Bezau, în Austria. Evocă tradiții, ritualuri, amintiri, familie, ospitalitate și afecțiune. Acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de toate aceste valori în viețile noastre, iar acest parfum de interior este ca o aluzie subtilă la faptul că ele încă există.“

Utilizare

  • Se introduc bețișoarele din lemn în recipient, pentru a elibera aromele.
  • Bețișoarele se poziționează în formă de buchet, pentru o distribuire uniformă a parfumului. Pentru menținerea unui parfum intens pe termen lung, acestea se pot întoarce cu regularitate.
  • Aromatizatorul va elibera parfum pentru mai multe săptămâni.
  • Spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun după mânuirea bețișoarelor.

Aromatizatorul natural de interior este turnat manual în recipiente din sticlă reciclabile. Se produce la nici 15 minute depărtare de Hotel Post al Susannei Kaufmann din Bezau. Bețișoarele provin din atelierul unui tâmplar aflat la 10 km de facilitățile de producție Susanne Kaufmann. Sunt manufacturate din lemn local de molid și fag, provenit din Bregenzerwald, Austria.

Din cauza ingredientelor naturale, aromatizatorul poate avea la început o culoare mai pală, ușor verzuie. În zilele următoare deschiderii, aceasta se transformă într-o frumoasă culoare aurie care se va menține în timp. Plantele naturale din interior pot varia și ele ca aspect.

Atenție

Conținutul este puternic inflamabil. A se evita contactul cu ochii, poate provoca iritația acestora. A se evita contactul cu pielea, poate provoca alergii. În cazul contactului cu pielea, se clătește temeinic cu apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, aceștia se clătesc cu apă preț de câteva minute. Se îndepărtează lentilele de contact, după care se continuă clătirea ochilor. La nevoie se solicită ajutor medical.

Aromatizatorul nu se așează aproape de surse de căldură sau foc.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Ingrediente: Salicylate d‘hexyle, dipentène, linalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tétraméthyl-2-naphtyl)éthane-1-one, pipéronal, 3-méthyl-4-(2,6,6-triméthyl-2-cyclohexène-1-yl)-3-butène-2-one, pin-2(10)-ène, salicylate de benzyle, boswellia serrata, extraits.