KHADI

Bețișoare parfumate naturale SOURCE OF POWER

23 lei

SOURCE OF POWER vine cu note foarte speciale – fresh și aromate, pline de energie vitală. Revigorează corpul și mintea la modul cel mai plăcut.

Conform tradițiilor indiene, bețișoarele Khadi sunt create manual din uleiuri vegetale pure, rășini naturale și ierburi.

Aromele ayurvedice sunt folosite pentru purificarea atmosferei. Parfumurile naturale atât de plăcute sunt menite să relaxeze. Puterea lor naturală contribuie la armonia corpului, a minții și a sufletului.

Odată cu dispersarea atât de delicată a fumului, încăperile sunt învăluite cu senzații de armonie și pace. Bețișoarele Khadi sunt ideale pentru relaxare după zile obositoare, pot acompania exercițiile de yoga sau practicile de meditație. Sau își pot îndeplini rolul de aromatizator de cameră în orice moment al zilei.

Bețișoarele naturale Khadi sunt 100% naturale, vegane, și nu conțin ingrediente sintetice, aditivi toxici sau petrochimici. Handmade în India după metode tradiționale și rețete ayurvedice.

Mod de utilizare:

1. Se așează pe un suport adecvat pentru bețișoare parfumate.

2. Se aprinde partea superioară cu o sursă de foc (chibrit, brichetă) preț de câteva secunde, după care se stinge flacăra.

Atenție:

A se folosi doar ca bețișor parfumat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. A se folosi doar pe o suprafață ignifugă. A nu se lăsa nesupravegheat când este aprins.

O cutie conține 13 bețișoare naturale parfumate.