FLORASCENT PARFUMEURS

EN ÉTÉ Eau de Toilette

30ml

215 lei

Ca un cocktail răcoritor.

En Été miroase ca un amestec tropical de note de citrice coapte la soare și fructe de pădure: mandarina delicioasă și portocala roșie își lasă aromele fructate să strălucească. O notă de flori de neroli revigorantă inițiază partea florală a acestei compoziții captivante. Mirosul ușor răcoritor al freziei cu nuanțele sale subtile de lemn emană o aură florală naturală, delicată, care vibrează din notele ritmice de trandafiri albi și iasomie. În depărtare se ghicește parfumul de iarbă de marram în soare, legănându-se la atingerea unei brize ușoare de mare.

Un parfum care ne transpune în dispoziția luminoasă de vacanță și oferă un sentiment viu de libertate nemărginită.


Note de vârf: mandarina, neroli, portocală roșie
Note de mijloc: trandafir alb, frezie, iasomie
Note de bază: brad balsamic, rășină de smirnă, lemn de santal

Mod de utilizare

  • Se pulverizează pe punctele-cheie – tâmple, gât, încheietura mâinii – acolo unde vasele de sânge sunt foarte aproape de suprafața pielii. Căldura pe care acestea o generează face ca parfumul aplicat aici să se dezvăluie încet și, totuși, la nivelul întregului potențial.
  • A nu se freca niciodată parfumul pe piele (nici încheieturile mâinii între ele sau încheietura cu gâtul, spre exemplu) pentru că, în felul acesta, tonalitățile subtile acestuia sunt suprimate, ba chiar identitatea sa se deteriorează în mod semnificativ.
    Parfumul se pulverizează și, apoi, se lasă să fie absorbit în mod natural de către piele.

Parfumurile naturale Florascent

  • hipoalergene, ideale pentru pielea sensibilă
  • parfumurile Florascent conțin exclusiv ingrediente vegetale și uleiuri esențiale naturale
  • parfumurile Florascent nu conțin conservanți și nici coloranți artificiali
  • parfumurile Florascent Parfumeurs nu conțin ftalați, musk de origine animală și nici compuși nitromusk
  • nu sunt testate pe animale
  • parfumurile Florascent sunt potrivite pentru vegani

În linia tradiţiei artei europene a parfumului din secolul al XVII-lea, manufactura de parfum Florascent vă prezintă sub numele Florascent Parfumeurs o colecţie de parfumuri naturale atent selecţionate. Tradiţia obligă folosirea în manufactură doar a esenţelor naturale cele mai preţioase care oferă compoziţiilor un caracter unic. Uleiuri esenţiale organice, ape florale, extracte pure din plante macerate în alcool vegetal. Fiecare flacon e umplut manual, închis şi ambalat în cutii cartonate care constituie marca distinctivă a Florascent Parfumeurs.


Ingrediente: Alcohol, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Citral, Eugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Anise Alcohol, Benzyl Salicylate, Isoeugenol, Benzyl Cinnamate, Farnesol, Cinnamal, Evernia Prunastri Extract.