LESS IS MORE

Parfum de corp & interior YLANG TANGERINE

100ml

189 lei

YLANG YLANG • MANDARINĂ • PETITGRAIN • GRAPEFRUIT • VETIVER

Însuflețitor, vesel, armonios. Parfum pentru corp, aromatizator de interior, spray pentru pernă & textile.

Parfumul Less is More emană purul joie de vivre cu o compoziție senzuală și strălucitoare de ylang ylang, mandarină, petitgrain, grapefruit și vetiver.

Notele feminine, senzuale, vibrante de mandarine și flori se îmbină cu prospețimea ușoară de petitgrain (portocală amară) și grapefruit la care se adaugă profunzimea caldă, învăluitoare, de vetiver.

Un parfum ultrarafinat cu multiple utilizări. Potrivit pentru parfumarea pielii și părului, a încăperii și a textilelor, cum ar fi pernele, lenjeria de pat sau îmbrăcămintea.

Evitați contactul cu ochii când aplicați parfumul pe piele, în aer sau pe perne și textile. Clătiți bine cu apă în cazul contactului cu ochii.


Cu parfumurile de interior & corp, Less is More a creat o colecție care se potrivește fiecărei dispoziții, folosind cele mai bune uleiuri esențiale certificate organic. Creațiile aromoterapeutice sunt fine, învăluitoare la modul cel mai delicat.

Parfumurile pătrund adânc în subconștientul nostru, schimbă atmosfera și totodată revigorează subtil simțurile.


Ingrediente: Alcohol**, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Parfum*(*00% organic essential oils incl. Limonene, Linalool, Geraniol, Farnesol, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Eugenol), Aqua, Cananga Odorata Flower Oil*, Citrus Nobilis Peel Oil Expressed*, Citrus Nobilis Leaf Oil*, Citrus Paradisi M. Peel Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Levulinic Acid. *din agricultra organica. **realizat cu ingrediente organice