Kingfisher

Pastă de dinți pentru albirea dinților, cu cărbune

100ml

29 lei 26 lei
O pastă de dinți fără fluor mentolată, care lasă o senzație de prospețime, și care furnizează un efect natural de albire, prin intermediul cărbunelui activat.

Nu conține îndulcitori, arome, coloranți sau agenți de conservare artificiali și nici produse modificate genetic. Nu conține gluten. Potrivită pentru vegetarieni și vegani.

Formulă concepută în jurul a ingrediente active naturale precum feniculul, lămâia, aloe vera și tea tree.

Conținând cărbune, culoarea pastei este gri închis – culoarea naturală a cărbunelui activat. După clătire, dinții își păstrează culoarea naturală, cu excepția ușorului efect natural de albire oferit de către pasta de dinți cu cărbune.

Copiii sub 6 ani se recomandă să folosească o cantitate mică, de dimensiunea unui bob de mazăre, și să își perieze dinții sub supravegherea adulților, pentru a evita înghițirea pastei de dinți.

Pentru o bună igienă dentară, a se peria dinții în mod regulat. Se recomandă, de asemenea un control stomatologic o dată la șase luni.
  • vegană
  • fără gluten
  • fără organisme modificate genetic
 
Pasta de dinți naturală Kingfisher este lider de piață în Marea Britanie și a fost prima pastă de dinți naturală care a primit aprobarea British Dental Health Foundation. BDHF recomandă pasta de dinți Kingfisher drept o soluție eficientă pentru menținerea curățeniei și sănătății dinților și gingiilor, dar și pentru prevenirea cariilor. Pe scurt, organizația medicilor stomatologi britanici recunoaște capacitatea pastelor de dinți Kingfisher de a menține o bună sănătate orală. Astfel, simbolul recomandării de către BDHF inclus pe cutia pastelor de dinți este și un simbol al faptului că o pastă de dinți poate fi, în același timp, naturală și eficientă.
 

Ingrediente: Calcium carbonate, glycerin, aqua, sodium lauroyl sarcosinate, hydrated silica, cellulose gum, activated charcoal, mentha piperita, citrus, foeniculum vulgare, limonene