DR. BRONNER

Pastă de dinți SPEARMINT

105ml

50 lei

Ajută la albirea dinților, reducerea plăcii bacteriene și împrospătează respirația!

Pasta de dinți Dr. Bronner’s cu mentă creață are un caracter dominat de intensitatea aromei sale mentolate.

Datorată uleiului de mentă organică și cristalelor de mentol organic, aceasta îndeplinește și funcții practice, precum stimularea gingiilor și menținerea unei respirații proaspete.

Formula sa simplă și eficientă conține 70% ingrediente organice. Fără fluor și SLS, pasta de dinți produce o cantitate moderată de spumă, fără a compromite eficacitatea curățării dinților și folosește cristalele de mentol organic pentru senzația de prospețime. Capacitățile sale de curățare sunt sporite de pudra de cocos organic și de uleiul de cocos organic și fair trade, agenți activi în îndepărtarea plăcii dentare și în procesul de albire a dinților. Sucul de aloe organic conținut are rolul de a îngriji gingiile.

Aceasta este pasta de dinți Dr. Bronner’s, vegană, cruelty free, fără coloranți sau arome artificiale, fără caragenan, agenți de conservare, de spumare sau îndulcitori.

Mod de folosire:

Pentru o curățare optimă și pentru a susține reducerea plăcii dentare și întreține albirea dinților, se periază dinții de două ori pe zi și se folosește, apoi, ață dentară. Întreaga cavitate bucală va rămâne împrospătată și imaculată.

ARE GRIJĂ DE TINE ȘI DE MEDIU!

Este 70% organică – ceea ce înseamnă că este facută din ingrediente care nu au fost modificate genetic, nu se folosesc ingrediente chimice pentru a procesa plantele, nu se folosesc pesticide și insecticide pentru îndepartarea daunatorilor.

Face putina spumă – dar, cantitatea de spumă nu indică puterea de curățare a produsului și nu îl ajută să “lucreze” mai bine.

Nu conține SLS – Sodium Lauryl Sulfate. Acest ingredient, deși poate produce iritații, este adăugat în compoziție pentru calitatea sa de a produce spumă. Lipsa SLS duce la o cantitate mai mică de spumă, însă dinții rămân curați, iar aroma de mentă oferă senzația de prospețime.

Nu contine fluor – expunerea la fluor duce la decolorarea dinților și a petelor permanente pe suprafața acestora. Expunerea la fluor poate avea efecte negative, mai ales în cazul copiilor.

Gustul este diferit – pasta de dinți de la Dr. Bronner’s conține doar uleiuri esențiale al căror gust este diferit de aromele sintetice. Este mai intens și poate dura o perioadă până vă acomodați cu el. Dați-i o șansă, merita!


Ingrediente: Glicerină organică*, Apă, Silică, Silică hidratată, Carbonat de calciu, Gumă xantan, Bicarbonat de sodiu (praf de copt), Potassium cocoate (ulei de cocos saponificat**‡), ulei de mentha viridis organică (ulei de mentă creată – spearmint*), Sulfat de sodiu, Pudră de cocos nucifera (faină de cocos*), Acid citric, Extract din frunze/tulpină de stevia rebaudiana*, Suc din frunze de aloe barbadensis organic*, Tocoferol (vitamina E), Ulei de cocos nucifera organic (ulei de cocos*‡), Mentol*, Ulei din semințe de floarea soarelui, Ulei de limonene◊. Conține Mentol și Eucaliptol. * INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC, ‡ INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE. ◊ ULEIURI ESENTIALE PURE

Ingrediente principale: menta