SUSANNE KAUFMANN

Peeling pentru corp

200ml

235 lei

Peeling-ul pentru corp SUSANNE KAUFMANN™ îndepărtează celulele moarte, revitalizând pielea corpului cu multă blândeţe.

Particule fine de nisip de mare şi pudra de piatră ponce curăţă pielea, stimulează circulaţia sanguină şi contribuie la refacerea celulară naturală.

Ingredienţii activi din echinacea, sunătoare şi panseluţă calmează pielea şi o regenerează.

Peeling-ul este ideal în pregătirea pielii pentru etapele următoare de îngrijire.

Mod de utilizare:
Aplicaţi peeling-ul pe pielea umedă cu mişcări blânde, circulare, apoi clătiţi cu apă, sub duş. Se foloseşte o dată pe săptămână. 
 

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: aqua (water), sea sand, pumice, caprylic/capric triglyceride, pentylene glycol, glyceryl stearate, ethylhexyl palmitate, cetearyl ethylhexanoate, glyceryl stearate citrate, hypericum perforatum flower/leaf/stem extract, cetyl ricinoleate, glycerin, maltitol, hydrogenated lecithin, cholesterol, sodium hyaluronate, mel (honey), dicetyl phosphate, cetearyl alcohol, herba violae tricoloris cs., dl-alpha-tocopheryl acetate, echinacea purpurea root extract, maltodextrin, parfum (fragrance), linalool.