Susanne Kaufmann

Travel Kit Men Linia M

240 lei

Setul Susanne Kaufmann cuprinde produse special create pentru îngrijirea masculină. Îmbunătățesc structura epidermei, au efecte anti-aging, calmează și hrănesc pielea.

Totul este ambalat foarte practic într-un necessaire ideal de inclus în orice bagaj. De asemenea potrivit de oferit în dar!

Kit-ul cuprinde:

Gel de duș & șampon Linia M (30 ml)

Acest produs este șampon, balsam și gel de duș în același timp, îngrijirea corpului din cap până în picioare. Aroma sa foarte plăcută revigorează simțurile.

Loțiune de corp Linia M (30 ml)

Loțiunea ușoară, cu ulei fin din semințe de brocoli și Vitamina E, este rapid absorbită și hrănește pielea. Grație ingredientelor conținute, cum ar fi ectoina sau acidul hialuronic, contribuie la păstrarea fermității pielii.

After Shave Balsam Linia M (15 ml)

Calmează pielea după ras, tratează iritaţiile şi o protejează de factorii nocivi ai mediului înconjurător. Folosit cu regularitate, previne primele semne de îmbătrânire ale pielii.

Gel hidratant Linia M (15 ml)

Acest gel ușor și revigorant, hidratează și hrănește pielea uscată, dar are și un efect echilibrant asupra acesteia. Poate fi folosit ca atare sau urmat de crema hidratantă obișnuită.

Gel pentru ochi Linia M (mostră)

Gelul fin cu efect anti-rid îngrijeşte zona sensibilă din jurul ochilor cu ajutorul uleiului preţios de luminiţă de seară și reduce apariția pungilor de sub ochi.


Susanne Kaufmann - experienţa de spa pentru acasă.
Cosmetice bio profesionale realizate după cele mai stricte principii şi standarde organice.