MÁDARA

TIME MIRACLE HYDRA FIRM Hyaluron Jelly - ser hialuronic - MÉTAMORPHOSE

75ml

160 lei 104 lei

Cu o supra-doză de acid hialuronic multi-molecular, acest gel "oil-free" este un produs luxuriant de îngrijire.

Stinge setea de hidratare a tenului și acesta își recapătă fermitatea și aspectul vital, tineresc. Mai mult, hidratarea astfel câștigată este păstrată în epidermă prin formarea unui film protector. Rezultatul final constă într-un ten hidratat în profunzime, echilibrat și protejat, catifelat și suplu, reîncărcat cu rezerve de prospețime și luminozitate.

Concentratul poate fi deosebit de valoros pentru orice tip de ten, în mod special pentru îngrijirea tenului care experimentează primele semne ale îmbătrânirii, a tenului uscat sau a celui sensibil. Perfect pentru ea, perfect pentru el.

Utilizare:

Se aplică pe tenul curat dimineața și seara, urmat de crema hidratantă.

MÁDARA MÉTAMORPHOSE
Inspirația – tradiții străvechi

În fiecare an MÁDARA alege o temă pentru sărbători și începutul de an care urmeaza și colaborează cu un artist vizual care transpune tematica aleasă în imagini artistice create special pentru această ocazie. Acestea se regăsesc apoi în designul ambalajelor pentru produsele alese cu dedicație pentru perioada festivă.

Tema 2021: TRADIȚII STRĂVECHI

Prin această ediție limitată, MÁDARA explorează și reinterpretează tradiții străvechi cărora le insuflă energii contemporane.

Inspirată din fascinantul obicei nordic al purtării măștilor, colecția MÉTAMORPHOSE ne invită în lumea basmelor stranii, a imaginilor alegorice și a experiențelor ieșite din comun, într-o transcendență a spațiului și timpului și într-o explorare a graniței dintre real și imaginar.

LUMEA PRIVITĂ ALTFEL

Portul măștilor este unul dintre cele mai cunoscute obiceiuri străvechi letone legate de solstițiul de iarnă, când oamenii se mascau tematic inspirați de diverse simboluri și animale – urs, lup, capră, pasăre etc. Măștile le confecționau sau improvizau din materiale și obiecte aflate la îndemână. Astfel deghizați mergeau din casă în casă, cântau și dansau, jucau mici scenete, totul pentru atragerea binelui, a norocului și pentru alungarea spiritelor rele. Pentru că odată cu solstițiul de iarnă se deschid cerurile și străfundurile, se spune că atunci se bat binele și răul. Tradițiile legate de această zi întredeschid ușa către o altă lume, una care ne poate oferi miracolul metamorfozelor.

ARTISTA – AGNESSAGA

Lucrările originale dedicate ediției limitate din acest an au fost create de artista letonă Agnese Taurina, ilustratoare și designer grafic, cunoscută sub numele de Agnessaga. Agnese a absolvit în 2016 Central Saint Martins College of Art and Design London și a figurat printre nominalizările revistei Computer Arts în lista celor mai talentați absolvenți ai universității londoneze din anul respectiv.


Ingrediente: Aqua/Water, Glycerin**, Betula Alba (Birch) Juice*, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Sclerotium Gum, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma/Fragrance, Sodium Phytate, Linalool***, Limonene***. *ingrediente din agricultura biologica, **realizat cu ingrediente organice, ***din uleiuri esentiale naturale