CROLL & DENECKE

Perie de baie cu bulbi pentru masaj

45 lei 36 lei

PERII DE BAIE – ECHIPA DE VIS PERFECTĂ

Ritualurile zilnice de frumusețe constau în produse cosmetice hrănitoare, precum și în accesorii pentru corp atent selectate. Cel mai bun mod de a vă vitaliza și revigora pielea este să o răsfățați cu o perie de baie de înaltă calitate.

INGREDIENTE DIN NATURĂ

Doar materialele selecte fac din peria de baie un accesoriu perfect pentru îngrijirea corpului. Perii naturali din păr de cal și fibre vegetale, împreună cu lemnul de calitate superioară, cum ar fi lemnul de păr, nuc și măslin sau bambusul durabil, asigură o plăcere care stimulează sănătatea și frumusețea în timpul spălării.

Peria de baie de la Croll & Denecke este prevăzută cu bulbi pentru masaj cu efect de exfoliere și anticelulitic.

- stimulează şi revigorează circulaţia sangvină
- îmbunătăţeşte aspectul pielii, aceasta devenind mai fină
- produs pur natural pentru masaj uscat sau sub apă
- accesoriul perfect pentru baie sau saună

Dimensiune: 11 x 11 x 7,5 cm


CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate în adâncurile mării. Acolo, la 40 de metri sub suprafața apei, cresc bureții naturali – un adevărat miracol al naturii. Cu textura lor asemănătoare mătăsii, sunt durabili, versatili și foarte blânzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke începe cu fascinația pentru aceste creaturi vii.

În 1897, Gustav Croll și Theodor Denecke au decis să importe bureți naturali bruți din Mediterana grecească la Bremen și să-i rafineze manual. Astăzi întreg procesul încă are loc  –  iar între timp compania și-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile și pe cele de uz casnic. Peter, Nina și Sara Hankiewicz, sunt a treia și respectiv a patra generație a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de îngrijire a pielii și a corpului, realizate cu bună credință și în armonie cu natura.