HYDROPHIL

Periuta de dinti extra-soft // dark blue

25 lei
Periuta de dinti prietenoasa cu mediul si 100% vegana // extra soft
 
O periuta de dinti perfecta pentru planeta noastra albastra: extra soft in albastru azur, este extrem de blanda atat cu noi cat si cu mediul nostru inconjurator.
 
Curata perfect si cu multa delicatete cavitatea bucala si este ideala pentru gingiile sensibile. Perii indeparteaza placa bacteriana temeinic si fara niciun compromis.
 
Zambetul frumos este pastrat iar grija pentru mediu este garantata. Pentru ca periuta de dinti Hydrophil este una sustenabila, consumul de plastic fiind mult redus prin fabricarea ei din bambus 100% biodegradabil si peri din nylon fara BPA*.
 
Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.
 
Periuta de dinti vegana
FARA BPA*
Eco-friendly
 
*BPA Free (“Bisphenol A”) inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative care nu contin bisfenol in componenta plasticului. Bisfenolul este un compus chimic care imita caracteristicile hormonului numit estrogen si care are efecte nocive asupra sanatatii noastre. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate, acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. Odata ajuns in organism, bisfenolul poate produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei sau afecteaza functionarea sistemului imunitar.
 

Ingrediente principale: vegan