HYDROPHIL

Periuta de dinti medium soft // light blue

25 lei
Periuta de dinti prietenoasa cu mediul si 100% vegana // medium soft
 
Lumea noastra e frumoasa. Iar oricine o priveste cu adevarat din toate unghiurile poate constata ca frumusetea si responsabilitatea n-ar trebui sa se excluda reciproc.
 
Periuta de dinti Hydrophil in albastru azur nu doar ca arata extrem de bine, dar este si tare buna pentru un consum redus de plastic. Manerul este fabricat din bambus 100% biodegradabil iar perii din nylon fara BPA*. Astfel incat, la finalul ciclului de folosire, te poti debarasa de aceasta periuta fara mustrari de constiinta.
 
Perii medium soft ofera combinatia perfecta intre curatarea temeinica a dintilor, cu indepartarea eficienta a placii dentare si protectia gingiilor.
 
Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.
 
Periuta de dinti vegana
FARA BPA*
Eco-friendly
 
*BPA Free (“Bisphenol A”) inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative care nu contin bisfenol in componenta plasticului. Bisfenolul este un compus chimic care imita caracteristicile hormonului numit estrogen si care are efecte nocive asupra sanatatii noastre. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate, acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. Odata ajuns in organism, bisfenolul poate produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei sau afecteaza functionarea sistemului imunitar.
 

Ingrediente principale: vegan