HYDROPHIL

Periuta de dinti medium soft // green

25 lei
Periuta de dinti prietenoasa cu mediul si 100% vegana // medium soft
 
In fond, toate periutele de dinti Hydrophil sunt “verzi”, insa aceasta poarta si la propriu culoarea verde.
 
Periuta de dinti este vegana, fabricata din bambus 100% biodegradabil, o resursa naturala care se dezvolta si creste foarte repede, iar perii sunt din nylon fara BPA*. Un real castig pentru mediul inconjurator, deoarece consumul de plastic este redus la minimum.
 
Datorita periilor medium soft, periuta Hydrophil curata dintii impecabil, indeparteaza eficient placa dentara, tratand gingiile cu blandete si fara sa le afecteze.
 
Ingrijirea perfecta pentru iubitorii mediului inconjurator.
 
Periuta de dinti vegana
FARA BPA*
Eco-friendly
 
Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.
 
*BPA Free (“Bisphenol A”) inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative care nu contin bisfenol in componenta plasticului. Bisfenolul este un compus chimic care imita caracteristicile hormonului numit estrogen si care are efecte nocive asupra sanatatii noastre. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate, acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. Odata ajuns in organism, bisfenolul poate produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei sau afecteaza functionarea sistemului imunitar.
 

Ingrediente principale: vegan