HYDROPHIL

Periuta de dinti medium soft // natural

25 lei
Periuta de dinti prietenoasa cu mediul si 100% vegana // medium soft
 
Inapoi la natura! Cu design-ul ei clasic si atemporal, aceasta periuta de dinti este redusa la esential. Este fabricata din bambus 100% biodegradabil, o resursa naturala care se dezvolta si creste foarte repede, iar perii sunt din nylon fara BPA*. Astfel consumul de plastic este redus la minimum.
 
Dar asta nu e tot, perii medium soft indeparteaza eficient placa dentara, fara a afecta gingiile.
 
Cu periuta de dinti Hydrophil iti cureti bine dintii, dar pastrezi curat si mediul inconjurator.
 
Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.
 
Periuta de dinti vegana
FARA BPA*
Eco-friendly
 
*BPA Free (“Bisphenol A”) inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative care nu contin bisfenol in componenta plasticului. Bisfenolul este un compus chimic care imita caracteristicile hormonului numit estrogen si care are efecte nocive asupra sanatatii noastre. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate, acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. Odata ajuns in organism, bisfenolul poate produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei sau afecteaza functionarea sistemului imunitar.
 

Ingrediente principale: vegan