HYDROPHIL

Periuta de dinti medium soft // red

25 lei
Periuta de dinti prietenoasa cu mediul si 100% vegana // medium soft
 
Vezi si tu rosu in fata ochilor la avalansa de produse din plastic care ne inconjoara? Daca da, atunci avem periuta de dinti perfecta pentru tine!
 
Periuta de dinti in rosu carmin este fabricata din bambus 100% biodegradabil, o resursa naturala care se dezvolta si creste foarte repede, iar perii sunt din nylon fara BPA*. Astfel consumul de plastic este redus la minimum.
 
Pe langa faptul ca este foarte prietenoasa cu mediul si ca are un design clasic atemporal, periuta Hydrophil te va convinge cu calitatile ei impecabile de curatare. Perii medium soft indeparteaza eficient placa dentara, fara a afecta gingiile.
 
Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.
 
Periuta de dinti vegana
FARA BPA*
Eco-friendly
 
*BPA Free (“Bisphenol A”) inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative care nu contin bisfenol in componenta plasticului. Bisfenolul este un compus chimic care imita caracteristicile hormonului numit estrogen si care are efecte nocive asupra sanatatii noastre. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate, acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. Odata ajuns in organism, bisfenolul poate produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei sau afecteaza functionarea sistemului imunitar.
 

Ingrediente principale: vegan