SABIO

Cremă de zi intens hidratantă pentru ten matur

60ml

78 lei
Crema de zi intens hidratantă pentru ten matur de la Sabio este luxoasă, bogată în substanţe nutritive, revitalizante şi regenerante.

Este recomandată pentru tenul matur, normal, sensibil sau uscat.

Beneficiile pentru ten, oferite de această cremă hidratantă sunt datorate mixului de ingrediente 100% naturale din compoziția sa: ulei de jojoba și avocado, unt de cacao, apă de trandafiri și uleiurilor esențiale de geraniu și tămâie.

În această cremă s-au transpus calităţile extraordinare ale uleiului de avocado, cu un conţinut important de vitamine şi minerale, lecitină şi clorofilă. Puternic antimicrobian, unul dintre uleiurile care pătrunde cel mai eficient în straturile profunde ale pielii, acţionând din interior, uleiul de avocado ajută pielea să îşi menţină un nivel optim de hidratare.

Formula este îmbogăţită cu ulei de jojoba, care, fiind similar sebumului uman, se absoarbe rapid şi activează metabolismul elastinei, fiind un important agent antiage, un excelent hidratant şi regenerant pentru toate tipurile de piele.

Untul de cacao din compoziţie, bogat în vitamina E, are excelente proprietăţi emoliente şi antiage, cicatrizant, este un valoros antioxidant.

Vitamina E este un concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma şi delta – α, β, γ şi δ) obţinut din uleiuri vegetale. Grad cosmetic şi farmaceutic exclusiv natural. Validat de Ecocert pentru cosmetice bio.

Cu proprietăţile sale antibacteriene si antivirale, fiind deseori numit “antibiotic de origine vegetala”, extractul de sâmburi de grapefruit ameliorează erupţiile cutanate, acneea şi înlătură punctele negre.

Aceasta cremă este parfumată cu uleiuri esenţiale de geraniu şi tămâie, amplificând proprietăţile ingredientelor folosite! Uleiul esenţial de geraniu aduce calm şi echilibru, ameliorând stările de stres şi anxietate. Uleiul esenţial de tămâie este astringent, tonic, stimulativ si sedativ, foarte potrivit pentru pielea matură.

Administrare:
Dupa demachiere, pe tenul perfect curat, aplică o cantitate mică de produs şi masează cu mişcări delicate, până la pătrunderea cremei în piele.

Păstrare:
6 luni, în mediu răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. Pentru a păstra intacte calităţile ingredientelor, recomandăm păstrarea la frigider a produsului pe toată durata folosirii.
 

Ingrediente: persea gratissima oil/ulei de avocado extravirgin, simmondsia chinensis seed oil /ulei de jojoba, rosa damascena flower water/apă de trandafiri, theobroma cacao seed butter/unt de cacao, cera alba/ ceară de albine, cetyl alcohol/alcool cetilic vegetal, citrus grandis seed extract/ extract de sâmburi de grapefruit, aqua/apă, tocopherol/vitamina E, pelargonium rosae oil, boswellia carterii oil /uleiuri esenţiale de geraniu şi tămâie.

Ingrediente principale: jojoba, avocado, trandafir