SABIO

Demachiant delicat ROSE - ALOE VERA

118ml

39 lei
Curăţarea tenului reprezintă o etapă deosebit de importantă pentru îngrijirea tenului. O piele bine curăţată şi tonifiată se regenerează uşor şi frumos, oxigenându-se corect la nivel celular, păstrându-şi fermitatea, strălucirea şi elasticitatea.

Demachiantul natural Rose și Aloe Vera curăță delicat și în profunzime orice tip de ten grație ingredientelor sale de cultură organică: apă de tei, suc de Aloe Vera, apă de trandafiri, dar și datorită extractului din sâmburi de grapefruit.

Este o loțiune demachiantă cu o formulă blândă, fără conservanţi, ce permite îndepărtarea delicată a machiajului rezistent, a sebumului şi impurităţilor de pe ten şi din zona ochilor, fără să usuce pielea, refăcând în acelaşi timp echilibrul natural al acesteia.

Demachiantul natural cu Aloe Vera si apa de trandafiri este neuleios şi revigorant, potrivit pentru pielea sensibilă şi zona ochilor.
 
  • Proprietăţile sale de curăţare sunt date de extractul de Aloe Vera care, împreună cu Apa de trandafiri şi Apa de tei, transformă demachierea într-una din plăcerile zilei. Prin aromele sale, prin culoarea placută dată de pudra de sfeclă roşie, demachiantul delicat Sabio te îmbie la consecvenţă.
  • Un alt ingredient cheie în acest produs este tensida consistentă vegetală. Recomandată în special pentru formulele de îngrijire a bebeluşilor şi a persoanelor cu pielea sensibilă, aceasta este un tensioactiv care ajută ingredientele active ale demachiantului să îşi facă treaba în cele mai bune condiţii. Rezultatele le poţi vedea imediat pe faţa ta!
  • Extractul din sâmburi de grapefruit pe lângă rolul său antioxidant şi de curăţare a porilor regleză producţia de sebum şi reuşeşte să conserve proprietăţile produsului pe toată perioada sa de utilizare.
Utilizat de două ori pe zi, cu consecvenţă, dimineaţa şi seara, acest demachiant ajută tenul să-şi recapete şi să păstreze cât mai mult proprietăţile unui ten tânăr.
 
Utilizare
Dimineaţa şi/sau seara pulverizaţi o cantitate suficientă de produs pe o dischetă demachiantă si aplicaţi pe piele cu mişcări circulare, pănâ cand discheta rămâne curată.
Nu necesită clătire şi nici aplicarea unei loţiuni tonice. Pentru un machiaj al ochilor rezistent la apă, se recomandă îndepărtarea acestuia, în prealabil, cu un ulei vegetal.

Păstrare : 6 luni, în mediul ambiant
 
Demachiantul Rose & Aloe Vera este 100% vegan, manufacturat din ingrediente 100% naturale, bioactive şi organice, certificate de Ecocert Greenlife, în concordanţă cu standardul Ecocert. 
NU conține: conservanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanţi şi coloranţi artificiali

Ingrediente: aqua/apa, tilia vulgaris flower water/apă de tei*, rosa damascena flower water/apă de trandafiri*, aloe barbadensis leaf juice/aloe vera juice*, lauryl glucoside/tensidă consistentă vegetală, beta vulgaris root extract, maltodextrin, citric acid/pudră de sfeclă roşie, citrus grandis seed extract/extract de sâmburi de grapefruit. * ingrediente din agricultură organică

Ingrediente principale: trandafir, aloe vera, grapefruit