SABIO

Săpun facial natural cărbune activ şi minerale marine

130g

38 lei
Săpunul natural facial Sabio cu cărbune activ și minerale marine oferă numeroase beneficii tenului acneic sau gras: curăță porii în profunzime, purifică și calmează. Cărbunele activ din acest săpun natural este deosebit de eficient în eliminarea punctelor negre, astfel încât tenul să fie mai curat și mai luminos.

Săpunul cu Cărbune Activ și Minerale Marine poate fi și un demachiant uşor, excelent pentru curățarea în profunzime a tenului, fiind în același timp un tratament delicat al tenului acneic, gras și mixt. Este potrivit și pentru tenul bărbaților, care este de obicei mai gras.

Formulat în aşa fel încât să producă o spumă bogată şi cremoasă, acest săpun facial curăţă în profunzime pielea de impurităţi, îndepărtând delicat particulele, surplusul de sebum, deblocând porii, având un rol activ în reducerea acneii, a coşurilor și punctelor negre, recompensând tenul cu un aspect curat, neted, luminos, lăsând pielea să respire eficient și păstrând în acelaşi timp un nivel optim de hidratare a tenului.

Cărbunele activ are o putere mare de absorbţie și neutralizare a toxinelor şi impurităţilor, reglând excesul de sebum. 

Mineralele marine au proprietăţi hrănitoare și hidratante, iar untul de cacao și untul de shea (bogate în vitamina E) oferă săpunului puterea de a stimula și sintetiza colagenul, prevenind apariția ridurilor fine.

Uleiul de ricin vine să întărească acțiunea de hidratare, purifiere şi cicatrizare, în timp ce uleiurile esenţiale de tea tree, eucalipt şi melissă potențează efectele cărbunelui activ pătrunzând până în straturile cele mai profunde ale pielii, având o acțiune de tonifiere și revitalizare profundă.

Acest s​ăpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, numai din ​uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, săpunul este lăsat la maturat timp de 6 săptămani, ​săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat.

Recomandări:
Păstrează săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a te putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp.
Folosind săpunul zilnic, tenul va deveni suplu, hidratat, natural şi proaspăt!

 

Ingrediente: aqua/apă, sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate, sodium cocoa butterate, sodium castorate/uleiuri şi unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier, cacao, ricin, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, persea gratissima oil/ ulei de avocado, helianthus annuus seed oil/ulei de floarea soarelui, vitis vinifera seed oil/ulei de sâmburi de struguri, glycerin/glicerină, carbo activatus/cărbune activ, minerale marine, montmorillonite/argilă albă, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, melissa officinalis leaf oil /uleiuri esenţiale de tea tree, eucalipt şi melissă.

Ingrediente principale: ricin, carbune