SABIO

Săpun facial natural Ovăz şi Gălbenele

130g

38 lei
Săpunul facial de la Sabio oferă o acțiune delicată de curățare în profunzime, îndepărtând impuritățile și sebumul.

Tenul se bucură de o detoxifiere evidentă și o calmare a iritațiilor și a sensibilităților pielii, conferind în același timp o senzație de prospețime și revigorare, dar și de catifelare și hidratare.

Formulat în aşa fel încât să producă o spumă bogată şi cremoasă, acest săpun facial beneficiază de o combinație de ingrediente specială.

Pentru că îmbină proprietățile de exfoliere delicată oferite de minunatul ovăz măcinat, cu calitățile antibacteriene, antifungice și antioxidante ale extractului de gălbenele, dar și cu cele hrănitoare, antiage și de stimulare a sintezei de colagen ale untului de Shea și untului de cacao, bogate în vitamina E.

Acest s​ăpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, numai din ​uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, săpunul este lăsat la maturat timp de 6 săptămani, ​săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat.

Recomandări:
Păstrează săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a te putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp.
Folosind săpunul zilnic, tenul va deveni suplu, hidratat, natural şi proaspăt!
 

Ingrediente: sodium olivate, aqua/apă, sodium cocoate, sodium castorate, sodium grapeseedate, sodium cocoa butterate/uleiuri şi unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, ricin, sâmburi de struguri, cacao, persea gratissima oil/ ulei de avocado, oryza sativa bran oil/ulei de orez, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, calendula officinalis extract/extract de gălbenele, glycerin/glicerină, avena sativa/ovăz, montmorillonite/argilă verde, citrus sinensis essential oil, melissa officinalis leaf oil /uleiuri esenţiale de portocale şi melissă.

Ingrediente principale: ovaz, galbenele, unt de Shea, cacao