SABIO

Serum antioxidant pentru ochi

15ml

69 lei

Serumul antioxidant pentru ochi de la Sabio este un produs cosmetic natural cu rol de prevenire a apariției ridurilor de expresie și care aduce confort imediat pielii fragile şi fine din jurul ochilor. 

Este hidratant, emolient natural şi echilibrant. Conţine ingrediente cu efect dermoreparator, precum pantenolul (provitamina B5) şi vitamina E. Efectul tonic şi antioxidant este furnizat de vitamina E şi de amestecul de uleiuri esenţiale (patchouli, palmarosa, lavandă şi lemn de trandafir).

Produsul este formulat pe baza amestecului de ulei din seminţe de struguri, ulei de jojoba, ulei de argan, ulei de Rosa Mosqueta (de măceşe) şi uleiuri esenţiale.

Fiecare din aceste uleiuri  a fost ales pentru calităţile sale antioxidante, hidratante, echilibrante şi antiîmbătrânire.

Astfel:

  • Uleiul din seminţe de struguri conţine antioxidanţi puternici, luptând eficient împotriva radicalilor liberi ce pot cauza apariţia ridurilor premature. Menţine elasticitatea pielii, datorită complexului de flavonoizi ce joacă un rol important în stabilizarea colagenului şi a elastinei în piele.
  • Uleiul de argan luptă împotriva îmbătrânirii fiziologice a pielii (produs antirid), prin menţinerea filmului hidrolipidic de la suprafaţa pielii şi prin aportul nutritiv la nivel celular, pentru a revitaliza şi stimula hrănirea şi oxigenarea celulară, pentru a neutraliza radicalii liberi şi pentru a proteja ţesutul conjunctiv.
  • Uleiul de jojoba este structural şi chimic similar cu sebumul uman, produs de glandele sebacee ale pielii, de aceea nu va astupa porii şi nu va provoca reacţii alergice, fiind non-toxic, non-comedogenic şi non-alergenic. De asemenea, nu este iritant, putând fi folosit în sigutanţă în jurul ochilor, unde pielea este foarte sensibilă. În plus, nu conferă senzaţia de piele grasă atunci când este aplicat pe tegumente, aşa cum se întâmplă în cazul altor tipuri de uleiuri. Are conţinut ridicat de minerale şi vitamina E.
  • Uleiul de măceşe este cel mai bun remediu natural împotriva îmbătrânirii pielii. Este folosit pentru tratamentul ridurilor, cicatricilor şi inflamaţiilor tenului, lăsând pielea mătăsoasă şi deloc uleioasă. Acest ulei este în mod natural bogat în vitamina E şi vitamina A, doi antioxidanţi puternici. În plus, mai conţine acizi graşi esenţiali, indispensabili organismului uman : acid oleic, linoleic (omega 6) şi linolenic (omega 3).
  • Uleiul esenţial de patchouli a fost ales pentru calităţile sale de hidratare, de regenerare celulară şi antiseptice, fiind deosebit de potrivit pentru îngrijirea pielii îmbătrânite, uscate şi fragile. Datorită rolului său echilibrant, poate fi folosit şi pentru tenul mixt, gras, acneic sau cu probleme ( eczeme, dermatite, pori deschişi, riduri).
  • Uleiul esenţial de palmarosa   are efect de hidratare a pielii, reglează secreţia de sebum, păstrează pielea suplă şi elastică. La nivel celular ajută la formarea de ţesuturi noi şi pentru acest motiv este  de mare ajutor pentru întinerirea şi regenerarea pielii.
  • Uleiul esenţial de lavandă este de un real ajutor pentru relaxare şi ajută la restabilirea echilibrului organismului. Are proprietăţi antiinflamatoare şi  de regenerare a ţesuturilor.
  • Uleiul esenţial de lemn de trandafir calmează, echilibrează şi regenerează epiderma uscată, fragilă sau sensibilă.

Ingrediente: vitis vinifera seed oil/ulei din seminţe de struguri, simmondsia chinensis seed oil/ulei de jojoba, argania spinosa oil/ulei de argan, rosa moschata seed oil/ulei de Rosa Mosqueta, aniba rosaeodora wood oil/ulei esenţial de lemn de trandafir, lavandula angustifolia oil/ulei esenţial de lavandă, cymbopogon martini oil/ulei esenţial de palmarosa, pogostemon cablin leaf oil/ulei esenţial de patchouli, tocopherol/vitamina E, panthenol.

Ingrediente principale: struguri, argan, macese, jojoba