SALING NATURPRODUKTE

Wanderlust – cu savonieră și săpun

33 lei

Dor de ducă?

Dar parcă n-ai pleca fără un săpun fin și cremos... Și se poate - cu acest mic set care încape în orice bagaj!

Savoniera pentru călătorie este fabricată din bioplasticul ARBOFORM (lemn lichid), realizat în principal din lignină (una dintre componentele fundamentale ale lemnului, alături de celuloză), fibre și ceruri naturale. Este 100% biodegradabilă și 100% din resurse regenerabile.

Săpunul cremos cu lapte de oaie și lanolină este îmbogățit cu ulei de cocos, recunoscut pentru proprietățile sale hidratante, protectoare și antioxidante.

Un duo perfect ori de câte ori se ivește vreo plecare :-)


Cosmeticele pe bază de lapte de oaie sunt remarcabile prin caracterul lor foarte delicat. Ingredientele de înaltă calitate au un pronunțat efect emolient, pentru o piele moale și mătăsoasă. Cosmeticele realizate din lapte de oaie sunt un produs natural excelent pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, uscată sau predispusă la alergii. Ingrediente valoroase, precum lanolina, au un intens efect emolient obținut pe cale naturală.

În mica manufactură germană Saling Naturprodukte se realizează produse certificate organic pe bază de lapte de oaie și alte ingrediente naturale din agricultură biologică.Ingrediente: Sapun cocos si smantana: Sodium Palmate (palm oil), Sodium Cocoate (coconut oil), Aqua (water), Glycerin, Sheep Milk Powder, Lanolin Cera, Parfum*, Cocos Nucifera Fruit (coconut), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Chloride (salt), D-Limonene. *ulei esential natural