SALT OF THE EARTH

Deodorant natural Pure Armour Explorer MEN - roll-on

75ml

40 lei
Deodorant roll-on 100% natural pentru bărbați, infuzat cu magneziu pentru protecție de maximă durată.
 
Protejează pielea subrațului de mirosul neplăcut de transpirație.
 
Salt of the Earth a creeat un deodorant roll-on special pentru bărbați. Deodorantul natural clasic a fost îmbogățit cu cel mai delicat miros 100% natural.
 
Ca toate celelalte deodorante Salt of the Earth, și acesta este fabricat din ingrediente 100% naturale, incluzând aloe vera și caprifoi.
 
Pure Armour Explorer este un amestec din săruri minerale naturale și aloe vera organică. Parfumul natural este formulat din extracte și uleiuri din plante.
 
Sarea minerală folosită ca ingredient activ este numit alaun de potasiu. Alaunul de potasiu este folosit de sute de ani ca deodorant natural. Acționează lăsând pe piele un strat invizibil de săruri minerale. Acest strat invizibil împiedică dezvoltarea bacteriei care produce mirosurile neplăcute și lasă pielea curată și proaspătă. 
 
  • protecție de durată
  • fără urme albe
  • ingrediente 100% naturale
  • ideal pentru vegetarieni și vegani
  • nu este testat pe animale
  • nu conține: clorură de aluminiu, alcool, CFC, propileni, parabeni, parfumuri, triclosan, uleiuri minerale
Mod de utilizare:
Se aplică pe pielea curată a subrațului. Nu folosiți produsul dacă aveți răni deschise.

Produsul poate fi folosit timp de 12 luni de la deschidere.​
 
Deodorantul Pure Armour Explorer este aprobat de Vegan & Vegetarian Society.
 

Ingrediente: apă, alăun de potasiu, clorură de magneziu, glicerină, propanediol, trietil citrat, **suc din frunză de aloe vera, poligliceril-10-laurat (solubizant natural), gumă xantan, *parfum, bicarbonat de sodiu, galactoarabinan, anisat de sodiu (din semințe de anason sau chimen dulce), acid citric, *limonen, *linalool, *cumarină, amil alchidic cinamic, *citronelol, *geraniol, *citral, *eugenol, *benzil benzoat, *cinamal, *aldehidă alcoolică, *farnesol (*din uleiuri esențiale naturale și din extracte botanice; **organic)

Ingrediente principale: alaun, aloe vera, vegan