NAJEL

Sapun de Alep cu ambra si lemn de agar (oud)

150g

29 lei
Acest sapun de Alep aduce cu sine mirosul subtil al Orientului.

Sapunul de Alep cu ambra si lemn de agar este un sapun cu arome de esente de lemn, potrivit pentru ingrijirea fetei si corpului.

Lemnul de agar, cunoscut si sub numele de Oud, a fost folosit timp de secole pentru obtinerea unei tamai de inalta calitate, al carei miros este dulceag, insa foarte echilibrat. Numele sau provine din limba araba "Al-oud" care inseamna "lemn". Rasina lemnului de agar este foarte apreciata in industria parfumurilor. In cazul acestui sapun de Alep confera o nota de lemn complementara cu dulceata naturala a mirosului de ambra a sapunului.

Despre sapunul de Alep

Sapunurile de Alep sunt realizate dupa retete stravechi care dateaza de peste 3000 de ani. Sunt realizate fie pe baza de ulei de masline sau ulei de masline cu ulei de dafin, adesea imbogatite cu diverse argile sau uleiuri esentiale.
Sapunul de Alep este de fapt precursorul fiecarui sapun solid din lume.   

Sapunul de Alep este un sapun care curata delicat pielea, uleiul de masline este bogat in vitamina E, in timp ce uleiul de dafin  este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antioxidante.

Retetele si metodele de productie au fost transmise din generatie in generatie de-a lungul secolelor si se aplica pâna in zilele noastre de catre producatorii sapunurilor de Alep.
Acestea sunt realizate din ingrediente foarte valoroase, fara coloranti, fara arome sintetice, fara grasimi animale si fara chimicale.

Datorita calitatilor deosebite ale uleiurilor de masline si de dafin, sapunurile de Alep sunt recomandate oricarui tip de piele si in mod special pielii sensibile. Cu cât este mai ridicat procentul uleiului de dafin, cu atât este mai recomandat sapunul din punct de vedere dermatologic.

Sapunul de Alep reprezinta remediul natural impotriva problemelor dermatologice cum ar fi acneea, eczemele sau matreata.
 

Ingrediente: Sodium olivate, sodium laurate, aqua, parfum (citral, citronellol, coumarin, eugenol, limonene, linalool, alpha- isomethyl ionone), sodium hydroxide.

Ingrediente principale: masline, dafin