NAJEL

Sapun de Alep cu namol de la Marea Moarta

100g

17 lei
Acest sapun testat dermatologic are efect detoxifiant si usor exfoliant. El hraneste si confera vitalitate pielii.
 
Namolul recoltat din Marea Moarta detoxifica pielea, exfoliaza celulele moarte, hraneste, hidrateaza si energizeaza pielea corpului.

Acest sapun este recomandat in mod special pentru curatarea tenului si zona decolteului. Pielea ramane fina, supla si plina de vitalitate. 

Sapunul de Alep este un sapun care curata delicat pielea, uleiul de masline este bogat in vitamina E, in timp ce uleiul de dafin  este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antioxidante.


Despre sapunul de Alep

Sapunurile de Alep sunt realizate dupa retete stravechi care dateaza de peste 3000 de ani. Sunt realizate fie pe baza de ulei de masline sau ulei de masline cu ulei de dafin, adesea imbogatite cu diverse argile sau uleiuri esentiale.
Sapunul de Alep este de fapt precursorul fiecarui sapun solid din lume.   

Retetele si metodele de productie au fost transmise din generatie in generatie de-a lungul secolelor si se aplica pâna in zilele noastre de catre producatorii sapunurilor de Alep.
Acestea sunt realizate din ingrediente foarte valoroase, fara coloranti, fara arome sintetice, fara grasimi animale si fara chimicale.

Datorita calitatilor deosebite ale uleiurilor de masline si de dafin, sapunurile de Alep sunt recomandate oricarui tip de piele si in mod special pielii sensibile. Cu cât este mai ridicat procentul uleiului de dafin, cu atât este mai recomandat sapunul din punct de vedere dermatologic.

Sapunul de Alep reprezinta remediul natural impotriva problemelor dermatologice cum ar fi acneea, eczemele sau matreata.
 

Ingrediente: Sodium olivate, sodium laurate, aqua, maris limus, sodium hydroxide

Ingrediente principale: masline, dafin