NAJEL

Sapun de Alep impotriva petelor

170g

20 lei
Acest sapun este dedicat in mod special indepartarii petelor de orice tip inaintea spalarii rufelor in masina de spalat sau in timpul spalarii manuale.

Uleiul de masline este recunoscut pentru calitatile sale de curatare atunci cand este saponificat si este ingredientul cheie in acest sapun. 

Mod de utilizare: 
Umeziti calupul de sapun si frecati direct materialul uscat, lasati sa actioneze 10-15 minute dupa care spalati normal sau puteti introduce haina direct in masina de spalat.
Repetati procedura daca este necesar.


Despre sapunul de Alep

Sapunurile de Alep sunt realizate dupa retete stravechi care dateaza de peste 3000 de ani. Sunt realizate fie pe baza de ulei de masline sau ulei de masline cu ulei de dafin, adesea imbogatite cu diverse argile sau uleiuri esentiale.
Sapunul de Alep este de fapt precursorul fiecarui sapun solid din lume.   

Retetele si metodele de productie au fost transmise din generatie in generatie de-a lungul secolelor si se aplica pâna in zilele noastre de catre producatorii sapunurilor de Alep.
Acestea sunt realizate din ingrediente foarte valoroase, fara coloranti, fara arome sintetice, fara grasimi animale si fara chimicale.

Datorita calitatilor deosebite ale uleiurilor de masline si de dafin, sapunurile de Alep sunt recomandate oricarui tip de piele si in mod special pielii sensibile. Cu cât este mai ridicat procentul uleiului de dafin, cu atât este mai recomandat sapunul din punct de vedere dermatologic.

Sapunul de Alep reprezinta remediul natural impotriva problemelor dermatologice cum ar fi acneea, eczemele sau matreata.
 

Ingrediente: ulei de masline, apa, soda vegetala

Ingrediente principale: masline