NAJEL

Sapun de Alep ulei de dafin 30%

185g

38 lei

Sapunul de Alep traditional este un sapun care contine doar 4 ingrediente: ulei de masline, ulei de dafin, soda vegetala si apa. El nu contine conservanti artificiali, coloranti sau parfumuri sintetice.
Bogat in ulei de masline si ulei de dafin, sapunul de Alep este foarte hidratant si are proprietati antiseptice.

Uleiul de masline este bogat in vitamina E iar uleiul de dafin in concentratie de 30% este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antioxidante.

Ideal pentru: Toate tipurile de piele. Recomandat pentru pielea sensibila, foarte indicat in tratamentele problemelor de natura dermatologica.
Recomandat si pentru tenul acneic.
Se poate folosi zilnic pentru ten si corp, avand proprietati de hidratare si antiseptice foarte ridicate. 

Sapunul de Alep are utilizari multiple:

  • se poate folosi pentru fata si corp
  • camasca antiacneica: se aplica pe fata umeda, se lasa sa actioneze pentru 10 minute si apoi se clateste cu apa calduta
  • ca de spuma de ras
  • ca sampon pentru combaterea matretii
  • pentru scoaterea petelor de pe haine inainte de spalarea la masina
  • pastrat printre rufe are efect antimolii

Sapunul de Alep este un sapun care curata delicat pielea, uleiul de masline este bogat in vitamina E, in timp ce uleiul de dafin  este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antioxidante.


Despre sapunul de Alep

Sapunurile de Alep sunt realizate dupa retete stravechi care dateaza de peste 3000 de ani. Sunt realizate fie pe baza de ulei de masline sau ulei de masline cu ulei de dafin, adesea imbogatite cu diverse argile sau uleiuri esentiale.
Sapunul de Alep este de fapt precursorul fiecarui sapun solid din lume.   

Retetele si metodele de productie au fost transmise din generatie in generatie de-a lungul secolelor si se aplica pâna in zilele noastre de catre producatorii sapunurilor de Alep.
Acestea sunt realizate din ingrediente foarte valoroase, fara coloranti, fara arome sintetice, fara grasimi animale si fara chimicale.

Datorita calitatilor deosebite ale uleiurilor de masline si de dafin, sapunurile de Alep sunt recomandate oricarui tip de piele si in mod special pielii sensibile. Cu cât este mai ridicat procentul uleiului de dafin, cu atât este mai recomandat sapunul din punct de vedere dermatologic.

Sapunul de Alep reprezinta remediul natural impotriva problemelor dermatologice cum ar fi acneea, eczemele sau matreata.
 

Ingrediente: Sodium olivate, Sodium laurelate, Aqua (apa), Sodium hydroxide

Ingrediente principale: masline, dafin