TRIO VERDE

Săpun lichid cu lavandă

300ml

32 lei

Acest săpun lichid cu ingrediente naturale îți oferă o experiență aromatică deosebită. Mirosul proaspăt te transpune în povești parfumate cu lavandă și mentă care te învăluie într-un aer liniștitor, calmant. În final, descoperi că pielea mâinilor tale este curată și catifelată.

Cunoscută în Provence sub denumirea de „aur albastru”, lavanda este un omagiu  parfumat adus sudului Franței. Uleiul esențial de lavandă este extras din florile plantelor de lavandă printr-un proces de distilare cu abur. Încărcat de un parfum proaspăt, cu efect calmant, lavanda este recunoscută pentru efectele sale de atenuarea a stărilor de anxietate și a stresului emoțional.

În acest săpun lichid natural, proprietățile sale antibacteriene mențin pielea curată, oferind senzația atât de plăcută de prospețime.

Menta este una dintre cele mai vechi plante europene folosită în scopuri terapeutice. Este un analgezic și relaxant muscular natural, având proprietăți de răcire, revigorare și antispastice. Ameliorează durerile de cap, diminuează tensiunea nervoasă, crește nivelul de energie și îmbunătățește concentrarea.

Uleiul esențial de mentă are proprietăți antimicrobiene și antivirale, care ajută la curățarea pielii.

Beneficii:

  • Conține 97,8% ingrediente naturale
  • Curăță și emoliază pielea
  • Ultra hidratant pentru piele
  • Conține uleiuri esențiale pure, naturale, cu efect antibacterian

Nu conține surfactanți (SLS) care usucă pielea, coloranți artificiali, parfumuri sintetice sau parabeni. Produs testat dermatologic.


Ingrediente: AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, POTASSIUM COCOYL RICE AMINO ACIDS, CITRIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, POTASSIUM SORBATE, MENTHA PIPERITA OIL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LINALOOL.

Ingrediente principale: lavanda