Skin Novels

Săpun natural cu cafea și scorţişoară EXFOLIATE

90g

35 lei

ACȚIUNI:

  • anti celulită
  • exfoliant
  • fortifiant

RECOMANDAT PENTRU:

  • Scruburi de corp
  • Tratamente anticelulitice

INGREDIENTE CHEIE:

Face ca pielea să se simtă moale ca urmare a exfolierii cu cafea - se elimină celulele moarte ale pielii de pe suprafața epidermei.

Îmbunătățește circulația, datorită cofeinei și uleiului esențial de scorțișoară.

Uleiurile și grăsimile vegetale sunt abundente în nutrienți și vitamine, astfel încât acestea vor hrăni pielea, făcând-o mai suplă.

Uleiul esențial de scorțișoară din compoziție este un stimulent puternic al circulației sângelui, stimulând de asemenea drenajul limfatic.

PROPRIETĂȚI:

Datorită uleiurilor din formulă – uleiuri de măsline, palmier, nucă de cocos, ricin și unt de cacao, săpunul natural exfoliant ajută la repararea țesutului și reduce inflamația pielii. Are un conținut ridicat de vitamina E, care luptă împotriva radicalilor liberi. Uleiul de nucă de cocos face ca pielea să pară strălucitoare și sănătoasă.

Este recomandat în special pentru corp

Evitați să-l utilizați pe zone sensibile sau pe față, deoarece uleiul esențial de scorțișoară stimulează circulația sanguină.

Ingrediente: ulei de masline, apa termala, ulei de palmier, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de ricin, ulei esențial de scorțișoară, cafea

Ingrediente principale: cafea, scortisoara