TRIO VERDE

Sapun natural cu catina si musetel

110g

24 lei

Sapunul natural cu ulei de catina si musetel protejeaza pielea si restaureaza functia acesteia datorita continutului ridicat de antioxidanti, vitamina E si vitamina A. Este un sapun bogat in acizi grasi esentiali, in special acid oleic, palmitic si linoleic care sustin procesele de regenerarea ale pielii. Proprietatile antibacteriene si astringente ale uleiului de musetel mentin pielea curata si tonifiata.

Uleiul de catina mentine elasticitatea si fermitatea pielii. Contine substante active care stimuleaza refacerea colagenului, iar antioxidantii din catina, cum ar fi vitamina E si betacarotenul, au rol protector si regenerant.

Musetelul este renumit pentru aroma sa subtila de ierburi proaspete, precum si pentru beneficiile sale terapeutice si calmante asupra pielii. Apa de musetel are proprietati blande, anti-inflamatorii, antiseptice si calmante. Este recomandata in tratarea pielii uscate sau iritate.

Recomandat pentru corp si ten.


Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.


 


Ingrediente: uleiuri saponificate de MĂSLINE, PALMIER, COCOS, AVOCADO, RICIN, UNT DE SHEA, ULEI DE CATINĂ, APĂ, uleiuri esențiale DE PALMAROSA, GRAPEFRUIT și MUSETEL MAROCAN

Ingrediente principale: catina, musetel