TRIO VERDE

Săpun natural cu lapte de capră şi lavandă

110g

29 lei

Lavanda te învăluie în aroma sa proaspată, te relaxează și te binedispune.

Laptele de capră hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată. Se adresează oricărui tip de ten, având efecte benefice

Recomandat pentru:
- toate tipurile de piele
- orice tip de ten, cu efecte benefice în special asupra tenului uscat și sensibil

Despre ingrediente:

  • Laptele de capră este bogat în acizi grași esențiali și trigliceride. Acizii grași esențiali au un pH similar celui uman, fiind astfel un ingredient ușor absorbit de piele. Laptele de capră conține minerale prețioase pielii, precum seleniul, și este bogat în vitamine, în special în vitamina A, cu efecte foarte benefice asupra pielii. Ca și în cazul altor tipuri de lapte, laptele de capră conține acid lactic, un acid alfa hidroxi (AHA) care ajută la eliminarea celulelor moarte și la hidratarea pielii.
  • Specifică zonei sud-mediteraneene, lavanda se găsește acum în majoritatea zonelor din Europa. Uleiul esenţial de lavandă este calmant, relaxant și antidepresiv, reduce stările de tensiune și stres, având proprietăți antiseptice și antiinflamatorii.


Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, GOAT MILK, SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, PRUNUS CASTORATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER, LINALOOL, LIMONENE. (uleiuri saponificate de MĂSLINE, COCOS, PALMIER, CAISE ȘI RICIN, UNT DE SHEA, LAPTE DE CAPRĂ, uleiuri esențiale de LAVANDĂ și FLORI DE LAVANDĂ).

Ingrediente principale: lapte, lavanda